Κι όμως τόλμησε να πει κάτι τέτοιο ο Θεούλης...

Το Superbad έφτιαξε στην ουσία μία ολόκληρη σχολή ταινιών στο Χόλυγουντ κι εμείς είμαστε πολύ χαρούμενοι που υπάρχει στην ταινιοθήκη μας. Πόσο άνετα μπορεί κανείς να δει αυτή την ταινία, ξανά και ξανά. Ίσως μία από τις πιο ευχάριστες και καλογυρισμένες ταινίες για τρελούς έφηβους.

Το Superbad είναι αδιαμφισβήτητα από τις καλύτερες νεανικές κωμωδίες των τελευταίων ετών, το οποίο κυκλοφόρησε το 2007 από τον Greg Mottola με πρωταγωνιστές τους Jonah Hill, Michael Cera, Christopher Mintz-Plasse και Bill Hader.

 

 
 

Τέτοιο γέλιο είχαμε πολύ καιρό να ρίξουμε αλλά ακόμη πιο πολύ γέλιο ρίξαμε όταν μάθαμε με πoιον όρο ο Jonah Hill θα γύρισε ένα Superbad 2. Πραγματικά μείναμε με ανοικτό το στόμα με την καφρίλα που είπε ο διάσημος ηθοποιός.

 

 

Πολλοί fans ζητούν ένα sequel από αυτή την cult ταινία και μέσα από το W Magazine μάθαμε πως ο Jonah Hill θα έκανε άνετα το Superbad 2, υπό έναν όρο όμως. Όπως λέει χαρακτηριστικά θα ήθελε άνετα να κάνει το sequel, αρκεί να γινόταν όταν θα είναι 80 χρονών. Ναι καλά διαβάσατε.

 

 
 

Δεν το έχω πει σε κανέναν, αλλά αυτό που θέλω να κάνω όταν γίνω 80 χρονών είναι το Superbad 2. Οι γυναίκες μας θα έχουν πεθάνει και θα είμαστε και πάλι ελεύθεροι. Αυτό θέλω να είναι το Superbad 2 και μόνο έτσι θα το έκανα.

Το Superbad ήταν μια κωμωδία που ακολουθούσε τον Cera και τον Hill ως δύο τελειόφοιτους γυμνασίου που προσπαθούν να εντυπωσιάσουν κάποιες κοπέλες φέρνοντας αλκοόλ στο πάρτι που διοργάνωναν. Φυσικά τίποτα δεν κύλησε ομαλά για αυτή την παρέα.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved