Assosiated Press Mark Wahlberg είσαι ο πεθερός που κάθε άντρας θα ήθελε να έχει

Το ότι γυμνάζεται παρέα με το αγόρι της κόρης του, μάλλον τον ανακηρύσσει πεθερό της ημέρας.

Στη θέση του, πατεράδες που έχουν κόρη θα προπονιόνταν για να κρατάνε τους πιθανούς «μνηστήρες» μακριά από το παιδί τους, ο Mark Wahlberg πάλι κάνει ακριβώς το αντίθετο. Προπονείται μαζί με το αγόρι της κόρης του.  Δεν το λέμε εμείς, αλλά ο ίδιος:

«Συνήθιζα να γυμνάζομαι για να τους διώχνω μακριά από τις κόρες μου, τώρα όμως προνιέμαι μαζί με το “γκόμενο”. Φαντάσου.» είναι τα λόγια του ηθοποιού του Hollywood.

Αναμφίβολα το να βγαίνεις ραντεβού με την κόρη ενός celebrity δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα, ειδικά όταν αυτός είναι ο «εκπαιδευμένος» Wahlberg που από τη μέρα που άρχισε τις προπονήσεις πυγμαχίας  για το «The Fighter», δεν έχει βγάλει τα γάντια μέχρι σήμερα. Ενδεχομένως να το κάνει βέβαια αν κάποιος πειράξει τις κόρες του.

Για την ώρα βέβαια το αγόρι της 18χρονης κόρης του Wahlberg, Ella δείχνει να μην κινδυνεύει από τις γροθιές του εκκολαπτόμενου πεθερού του, καθώς φρόντισε να δηλώσει πως:

«Η Ella είναι πολύ τυχερή και εγώ ένας τυχερός πατέρας! Είναι εξαιρετικός νεαρός.» είναι τα λόγια του λίγο πριν ορμήξουν πάλι στη γυμναστική.

 

 

Το αν ετοιμάζεται να το βγάλει νοκ άουτ ξεθεώνοντάς τον στη γυμναστική και κάνα sparring κανείς δεν το ξέρει. Στα μάτια του Instagram τουλάχιστον ο Wahlberg δείχνει ο πατέρας που κάθε άντρας θα ήθελε να έχει η κόρη του.

Μέχρι αποδείξεως του εναντίου φυσικά.

 

Mark Wahlberg The Fighter


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved