Το Netflix επενδύει ξανά στην πιο δημοφιλή του σειρά.

Για όλους τους τρελαμένους φανς του Γητευτή εκεί έξω, ναι σας έχουμε πολύ καλά νέα μιας και το Netflix είπε (εννοείται πως θα το έλεγε) να επενδύσει και σε μία τρίτη σεζόν της σειράς, μετά φυσικά από την παγκόσμια επιτυχία των άλλων δυο.

Σύμφωνα με φήμες που βρήκαμε στο ίντερνετ και συγκεκριμένα εδώ, τα γυρίσματα για την τρίτη σεζόν του The Witcher θα ξεκινήσουν πολύ σύντομα. Ναι σίγουρα η παραπάνω σελίδα είναι κάτι παραπάνω από αφιερωμένη σε σκληροπυρηνικούς φανς.

 

 
 

Αναλυτικότερα, το μέσο επισημαίνει πως οι συντελεστές του σόου ξεκίνησαν να ετοιμάζουν το σενάριο της τρίτης σεζόν τον Ιούλιο του 2021, ολοκληρώνοντάς το σχεδόν μέχρι τον Δεκέμβριο.

 

 

Τώρα, σειρά παίρνει το επόμενο βήμα, αφού σημειώνεται πως το pre-production θα λάβει χώρα μέσα στον Ιανουάριο και έτσι το Netflix θα αρχίσει τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν του The Witcher στις αρχές του Μαρτίου του 2022.

Αυτά είναι πολύ καλά νέα γιατί μας άρεσαν πολύ οι άλλες δύο σεζόν και η αλήθεια είναι πως πραγματικά θα θέλαμε να δούμε κι άλλο.

 

 
 

Επιπροσθέτως, το Redanian Intelligence αναφέρει πως θα δημιουργηθούν νέα σετ για την παραγωγή, η οποία θα πραγματοποιηθεί πλέον στα Longcross Studios στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το όλο εγχείρημα, το τέλος των γυρισμάτων, δηλαδή, αναμένεται τον Αύγουστο του 2022.

 

 

Επομένως, αν υποθέσουμε πως η προσθήκη των εφέ και όλο το post-production θα χρειαστεί περίπου 6-7 μήνες, μπορούμε να περιμένουμε τη νέα σεζόν της σειράς στις οθόνες μας την Άνοιξη του 2023, πάντα σύμφωνα με τις φήμες που έφερε στη δημοσιότητα το μέσο.

Για την ιστορία, η 2η σεζόν του The Witcher με τον Henry Cavill είναι διαθέσιμη στο ελληνικό Netflix από τις 17 Δεκεμβρίου. Αξίζει να αναφερθεί πως το νέο κεφάλαιο του Γητευτή περιλαμβάνει οκτώ ολοκαίνουργια επεισόδια.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved