Φέτος τον Αύγουστο δεν έχει Πάρο, αλλά εξωγήινους

Τουλάχιστον αυτό μας υπόσχεται χρονοταξιδιώτης που είδε το φετινό καλοκαίρι και μας λέει ότι θα είναι όσο χάλια το περιμένουμε.

Ένας από τους δεκάδες, μπορεί και εκατοντάδες έχουμε χάσει τη μπάλα, χρονοταξιδιώτες που βοβοδέρνουν στο TikTok μας φέρνει την καλύτερη-χειρότερη πρόβλεψη για το καλοκαίρι του 2022. Ναι, θα μας έρθουν για μία ακόμα (;) μία φορά μικρά πράσινα ανθρωπάκια γύρω στον Αύγουστο οπότε κανονίστε από τώρα να είστε στο γκρουπ αδειούχων του Ιουλίου.

Ο αγνώστων λοιπών στοιχείων χρήστης του TikTok, Pasttimetravel, για να δικαιολογήσει το username του δεν περιορίστηκε μόνο στην πρόβλεψη για τους εξωγήινους, η οποία ας το παραδεχτούμε δεν είναι και τόσο πρωτότυπη πια, αλλά έδωσε και μερικές ακόμα κρίσιμες ημερομηνίες τις οποίες καλό είναι να σημειώσουμε και να έχουμε κάνει τα αντίστοιχα κουμάντα μας, πχ να μην έχουμε απλωμένα ρούχα.

 

 

Το μεγάλο πάρτυ ξεκινάει στις 15 Μαρτίου όταν και μια τεράστια έκρηξη ηφαιστείου θα καλύψει με στάχτη περίπου τη μισή επιφάνεια του πλανήτη μας. Δεν είπε πιο μισό θα μείνει ακάλυπτο οπότε είναι λίγο 50-50 η φάση σε περίπτωση που κάνατε σχέδια αξιοποίησης του τριημέρου που θα φέρει η φετινή 25η Μαρτίου η οποία φέτος πέφτει Παρασκευή. 

Στα τέλη Ιουνίου και πιο συγκεκριμένα στις 28 του μήνα, τα πράγματα γίνονται λίγο πιο cringe και ένα αεροσκάφος θα χαθεί από τα ραντάρ, πλήρες επιβατών και πληρώματος, και θα εμφανιστεί και πάλι ατόφιο μετά από ένα μήνα. Σαν να μην έφτανε αυτό από μόνο του, οι επιβάτες θα ισχυριστούν ότι «εξαφανίστηκαν» μόνο λίγες ώρες. Θυμίζει λίγο πείραμα της Φιλαδέλφειας το σκηνικό αλλά δεν θα έχουμε την πολυτέλεια να ασχοληθούμε πολύ με τους τύπους που έπαιξαν με τον χωροχρόνο γιατί ο Αύγουστος φέρνει το μεγάλο γεγονός.

 

 

Στις 2 Αυγούστου θα έρθουμε σε επαφή με έναν εξωγήινο πολιτισμό. Βέβαια θα είναι λίγο ανορθόδοξος εξωγήινος πολιτισμός γιατί δεν θα έρθουν με ιπτάμενους δίσκους, αλλά να βγουν από τα έγκατα της Γης. Για να πούμε τη μαύρη αλήθεια έχουμε δει κάτι τύπους να βγαίνουν από τα έγκατα της Γης τον Αύγουστο στην Ίο, αλλα δεν παίρνουμε κι όρκο ότι είναι εξωγήινοι. 

 

 

Δεν είμαστε σίγουροι για το πως θα εξελιχθεί όλο αυτό το πράγμα με τους χρονοταξιδιώτες στο TikTok, αλλά μάλλον απέχουμε πολύ από την κορύφωσή του. Μέσα σε δύο εβδομάδες έχει ξεπεράσει τα 3,5 εκατομμύρια views και ακόμα κι αν κανείς δεν τους παίρνει στα σοβαρά, φαίνεται πως το κοινό διψάει για εσχατολογικές προβλέψεις. 

Εμείς εδώ θα είμαστε και στις 2 Αυγούστου, βάλτε μια υπενθύμιση στο κινητό και ό,τι βρέξει ας κατεβάσει.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved