Πατρική αγάπη: Εσύ θα έκανες για την κόρη σου κάτι τόσο ακραίο;

Μόνο μπράβο στον πατέρα που έκλεισε 6 διαφορετικές πτήσεις για να είναι με την αεροσυνοδό κόρη του στις γιορτές.

Άραγε υπάρχουν τέτοιοι πατεράδες εκεί έξω; Πραγματικά ακούγεται σαν παραμύθι αυτή η ιστορία που έγινε σε αεροσυνοδό της Delta Airlines. Μένουμε άναυδοι με την αγάπη που δείχνει αυτό ςο πατέρας για την κόρη του.

Η συγκινητική πράξη ενός πατέρα για να περάσει γιορτές μαζί με την αεροσυνοδό κόρη του μας κάνει να εκτιμάμε λίγο παραπάνω τον θεσμό του πατέρα. 

Αυτός ο πατέρας δεν ήθελε να περάσει τις γιορτές χωρίς την κόρη του. Έτσι βρήκε ένα τρόπο που κόστισε ακριβά, για να είναι μαζί με την κόρη του και στις γιορτές. Τέτοιες ιστορίες ακούς μόνο στις ταινίες. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν μόνο στους κινηματογράφους. Κι όμως εμάς μας κάνουν να αισθανόμαστε λίγο πιο περήφανοι για τους πατεράδες αυτού του κόσμου.

Η Πιρς Βόγκαν, αεροσυνοδός της Delta Airlines, έπρεπε να κάνει πολλές πτήσεις την Παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων, οπότε ο πατέρας της Χαλ Βόγκαν, από το Οχάιο των ΗΠΑ, αποφάσισε να είναι μαζί της στα ταξίδια για να περάσουν μαζί τις γιορτές, έστω και υπό αυτές τις συνθήκες. Ακούγεται ακραίο αλλά είναι μόνο η πατρική αγάπη εν δράσει. Υπάρχουν άραγε πολλοί τέτοιοι πατεράδες εκεί έξω σαν τον Χαλ;

 

 
 

Απίστευτο κι όμως πέρα για πέρα αληθινό όλο αυτό, ίσως αυτός ο άνθρωπος να είναι ο πιο γλυκός πατέρας όλων των εποχών. Πρέπει να πέρνουμε παράδειγμα από αυτόν τον άνθρωπο για να εκτιμούμε λίγο παραπάνω τον θεσμό του πατέρα στον κόσμο. 

Η ιστορία της Πιρς έγινε viral όταν ένας επιβάτης, που καθόταν δίπλα στον Χαλ σε μία από τις πτήσεις, μοιράστηκε την ιστορία του στο Instagram την Δευτέρα.

Τέτοιες στιγμές σπάνια τις διαβάζεις πλέον. Πραγματικά συγκινητικό.

 

 

«Είχα την ευχαρίστηση να κάθομαι δίπλα στον Χαλ στην πτήση της επιστροφής μου. Η κόρη του, Πιρς, ήταν αεροσυνοδός και έπρεπε να εργαστεί τις ημέρες των Χριστουγέννων» έγραψε ο Μάικ Λέβι στο Facebook μαζί με μία φωτογραφία του με τον Χαλ και μία άλλη της Πιρς με την στολή του αεροσυνοδού.

«Ο Χαλ αποφάσισε πως ήθελε να περάσει τις διακοπές μαζί της. Έτσι, πετάει σε κάθε πτήση της σήμερα και αύριο σε όλη την χώρα για να είναι μαζί της τα Χριστούγεννα. Τι φανταστικός πατέρας! Σας εύχομαι Καλά Χριστούγεννα!» πρόσθεσε ο Λέβι.

 

 
 

Ο πατέρας αγόρασε συνολικά 6 αεροπορικά εισιτήρια όσο κι αν δεν το πιστεύετε. Μόνο και μόνο για να είναι μαζί με την κόρη του όταν εκείνη θα εργαζόταν στον αέρα. Αυτός ο πατέρας είναι ένα υπόδειγμα για όλους τους υπόλοιπους.

Ο Λέβι μίλησε επίσης για την συνάντηση με τον Χαλ και την Πιρς, εξηγώντας στην USA Today πως ο πατέρας είχε αγοράσει συνολικά 6 αεροπορικά εισιτήρια.

Η Πιρς μοιράστηκε επίσης τις φωτογραφίες που ανέβασε ο Λέβι στο Facebook και ευχαρίστησε την αεροπορική εταιρεία που ήταν τόσο ευπρόσδεκτη στον πατέρα της. «Κοίτα μαμά, τα καταφέραμε» έγραψε η Πιρς στην μητέρα της. «Το πρώτο ταξίδι του μπαμπά χρησιμοποιώντας τα benefits του ήταν επιτυχία! Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλους τους υπομονετικούς, και υπέροχους εργαζόμενους στα αεροδρόμια σε όλη την χώρα και το τέλειο πλήρωμα».

Η Delta Airlines δημοσίευσε αργότερα μια δήλωση, που ανέφερε «Εκτιμούμε όλους τους υπαλλήλους μας που εργάζονται κατά την διάρκεια των διακοπών για να εξυπηρετήσουν τους πελάτες της Delta και λατρέψαμε αυτόν τον μπαμπά που είχε την ευκαιρία να περάσει τα Χριστούγεννα μαζί με την κόρη του – ακόμη και διασχίζοντας την χώρα σε ύψος 30.000 ποδιών».



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved