Assosiated Press Spider-Man: Έχεις δει την οντισιόν του Tom Holland για το ρόλο;

Ποιος να το περίμενε ότι το MCU θα έβρισκε έναν τόσο ξεχωριστό Peter Parker.

Μέχρι το 2015 ο πιο γνωστός λόγος για να γνωρίζεις τη λέξη «Holland» ήταν να μιλάς για την Ολλανδία, ωστόσο ένα χρόνο  αργότερα απέκτησε και άλλο νόημα. Ο λόγος; Ένας μικροσκοπικός, συμπαθητικός τύπος από την Αγγία ονόματι Tom ο οποίος έτυχε να κουβαλάει τη συγκεκριμένη λέξη στο επίθετό του, ένας νεαρός που όμως σύντομα θα φιγουράριζε στα κορυφαία μπλοκμπαστερικά ονόματα του κόσμου.

Μέχρι τότε είχε προλάβει να φανεί σε ορισμένες ταινίες με πιο διάσημη το «The Impossible» ως γιος των Ewan McGregor και Naomi Watts που προσπαθεί να επιβιώσει από το θανατηφόρο τσουνάμι.

 

 

Το 2015 όμως…

Τα πάντα άλλαξαν. «Η ζωή μου έγινε άνω κάτω» όπως έγραψε στα social media o Tom Holland, καθώς είχε μόλις παραλάβει τη σκυτάλη από τον Andrew Garfield και ετοιμαζόταν για τον μεγαλύτερο ρόλο της καριέρας του. Τη νέα μορφή του Peter Parker/Spider-Man που ετοιμαζόταν να γίνει ένα με τους Avengers στο MCU και έκανε το εντυπωσιακό του ντεμπούτο το 2016 στο «Captain America: Civil War»:

 

 

Μετά από 6 ταινίες (και άλλες τρεις που περιμένουμε στο μέλλον) ως Άνθρωπος Αράχνη μπορούμε να πούμε ότι ο Tom Holland ήταν και με τη βούλα πλασμένος να υποδυθεί τον συγκεκριμένο ρόλο, όπου τον είδαμε να ωριμάζει από τα μαθητικά χρόνια και σιγά σιγά να φτάνει στο σημείο να αποτελέσει τον ήρωα που όλοι γνωρίζουμε.

Δείτε τι γράψαμε για την τελευταία του ταινία.

Αυτό όμως που δεν ξέραμε είναι το τι έδειξε στους υπεύθυνους του casting κατά την οντισιόν για τον Spider-Man. Ο 20χρονος τότε Holland ήταν ο ένας μέσα στους 200 νεαρούς που πέρασαν μπροστά από τα μάτια των υπεύθυνων του MCU ωστόσο αυτό που έδωσε στο ρόλο ήταν μια ξεχωριστή ενέργεια που δύσκολα έβλεπες στο σύνολο των δοκιμαζόμενων.

Άλλωστε διαθέτει ένα στυλ που οι περισσότεροι θα ήθελαν να έχουν:

 

 

Πέραν αυτού το γεγονός ότι ήταν πραγματικό «λάστιχο» - κάνει backflip έτσι για πλάκα – λειτούργησε ευεργετικά για το συγκεκριμένο ρόλο, ενώ η χημεία του με τους Robert Downey Jr. και Chris Evans ήταν κάτι παραπάνω καθηλωτική. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Το παρακάτω βίντεο έχει αρκετά ντοκουμέντα από τις οντισιόν και τις πρόβες του Tom Holland ως Spider-Man.

Tom Holland Spider-Man Audition


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved