Όσες συγνώμες και να του ζητήσει ο Dom Toretto, ο Rock δεν θέλει να επιστρέψει για το Fast & Furious 10. Τον αδικείς; Μάλλον όχι.

Ο Dwayne "The Rock" Johnson απέρριψε την πρόσφατη έκκληση του Vin Diesel για την επιστροφή του πρώην σταρ του WWE στο Fast & Furious 10. Ο Rock και ο Diesel έχουν εγκλωβιστεί σε μια διαμάχη τα τελευταία χρόνια.

 

 

Τι ακριβώς συμβαίνει με αυτούς τους δύο;

Ενώ η ένωση αυτών των δύο μεγαλοαστέρων της δράσης φαινόταν σαν μια συνταγή για μία τέλεια κινηματογραφική χημεία, οι τεράστιες προσωπικότητες και των δύο ηθοποιών πάλεψαν να συνεννοηθούν. Παρόλο που ο Johnson εντάχθηκε στο franchise Fast & Furious το 2011, μετά από αυτό δεν κατάφεραν να συμφιλιωθούν.

 

 
 

Ο Johnson έκανε μια ανάρτηση στο Instagram στις 8 Αυγούστου 2016 (η οποία έκτοτε έχει διαγραφεί) που επαίνεσε τις συμπρωταγωνίστριές του και επέκρινε ορισμένους από τους άντρες συμπρωταγωνιστές του από το The Fate of the Furious.

Ποιες είναι οι αιτίες του τσακωμού με τον Vin Diesel;

Ενώ ο Johnson ονόμασε αυτούς τους συμπρωταγωνιστές «γαϊδούρια», ποτέ δεν κατονόμασε πλήρως κανένα όνομα. Ωστόσο, γρήγορα κυκλοφόρησαν φήμες ότι η ανάρτηση απευθύνεται στον Diesel και τη συμπεριφορά του στο πλατό της ταινίας.

 

 
 

Από την αρχική ανάρτηση του Johnson, ο ίδιος και ο αντίπαλος Diesel έχουν αναγνωρίσει τη διαμάχη μεταξύ τους σε διάφορες συνεντεύξεις και αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αν και το ζευγάρι φέρεται να έχει χαλαρώσει πρόσφατα, φαίνεται ότι ο Johnson εξακολουθεί να πιστεύει ότι ο Diesel δεν είναι εντελώς αυθεντικός, ειδικά μετά την τελευταία έκκληση του Diesel στα social media.

Και η διαμάχη συνεχίζεται…

Τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους, ο Diesel μπήκε στο Instagram για να παρακαλέσει τον «μικρό του αδερφό Dwayne» να επιστρέψει στο franchise, κάτι που ο Johnson φαίνεται να έχει απορρίψει.

 

 

Σε μια συνέντευξη στο CNN Entertainment, ο Johnson εκφράζει την πεποίθησή του ότι η πρόσφατη έκκληση του Diesel για την επιστροφή του στο Fast & Furious 10 είναι ένα παράδειγμα «χειραγώγησης» του ηθοποιού.

Ο Johnson εξηγεί ότι αυτός και ο Diesel είχαν ιδιωτικές συνομιλίες στις οποίες ο σταρ του WWE ξεκαθάρισε ότι δεν θα επέστρεφε στο Fast & Furious. Ο Johnson λέει ότι ήταν «σταθερός αλλά εγκάρδιος με τα λόγια του» και ότι «θα είναι πάντα υποστηρικτικός με το καστ». Ωστόσο, συνεχίζει λέγοντας ότι «δεν υπάρχει περίπτωση [να επιστρέψει]».

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved