Το 2022 θα είναι σπουδαία χρονιά για ταινίες

Κάθε χρόνο βγαίνουν πολλές, αλλά υπάρχει ένα Top 10 που έχει κερδίσει ήδη τις καρδιές μας και το περιμένουμε πως και πως.

Τέτοια εποχή συνηθίζεται ο απολογισμός σε κάθε κομμάτι της ζωής, ταυτόχρονα όμως ξεκινάνει και οι απαιτήσεις για τη νέα χρονιά που έρχεται. Κινηματογραφικά το 2021 έφερε είχε σπουδαία πράγματα με αποκορύφωμα το μπλοκμπαστερικό φινάλε του με τα Spider-Man: No Way Home και Matrix: Resurrections να ξεχωρίζουν, επισκιάζοντας τα James Bond: No Time to Die και Venom: Let There Be Carnage που κυκλοφόρησαν λίγους μήνες νωρίτερα.

Εμείς πάντως σας συστήνουμε ανεπιφύλακτα το Don’t Look Up. Δεν θα χάσετε.

Όπως και να ‘χει, το φινάλε του 2021 δημιούργησε υψηλές απαιτήσεις στο κοινό και το Fandango, ένα από τα διασημότερα site πωλήσεων εισιτηρίων παγκοσμίως αποφάσισε να διεξάγει μια έρευνα, δίνοντας το μικρόφωνο στον κόσμο προκειμένου να μας πληροφορήσει για τις απαιτήσεις του.

Το αποτέλεσμα έβγαλε σπουδαίες ταινίες μπλοκμπαστερικού στυλ, κυρίως από Marvel και Dc, ενώ ένας ηθοποιός είναι πρωταγωνιστής σε δύο από τις ταινίες της λίστας και όχι για το ίδιο franchise.

Διαβάστε στο παρακάτω άλμπουμ την έρευνα του Fandango:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved