Κι όμως δεν κάνουμε πλάκα, καθόλου…

Αν για κάτι έχει κερδίσει τη φήμη η σειρά «The Simpsons» είναι οι απίστευτες προβλέψεις της. Μέχρι σήμερα έχουν καταφέρει να προβλέψουν πολλά απίστευτα γεγονότα που τελικά έγιναν.

Ενδεικτικά θα πούμε πως προφήτευσαν για την χρεοκοπία της Ελλάδας το 2008.

 

 

Τι έχουν προβλέψει οι Simpsons;

Εκτός από την έντονη εξυπνάδα και το οξύ χιούμορ της σειράς. Αυτή η σειρά μπορεί να προβλέψει το μέλλον. Με περισσότερα από 32 χρόνια στον αέρα, η σειρά του Matt Groening είχε την ευκαιρία να προβλέψει μια σειρά από γεγονότα στον πλανήτη, που κυμαίνονται από την πολιτική και τη μουσική μέχρι τις παγκόσμιες πανδημίες.

 

 
 

Αυτή τη φορά, οι «The Simpsons» γράφουν μια ακόμη πρόβλεψη στο βιογραφικό τους και αυτή είναι πως ήδη γνώριζαν για το «The Matrix 4», σχεδόν 20 χρόνια πριν από την επίσημη ανακοίνωσή του!

Πώς ακριβώς έγινε η πρόβλεψη για το Matrix 4;

Στο κεφάλαιο με τίτλο “The Ziff who came to dinner”. Παρακολουθούμε τον πρώην έρωτα της «Marge Simpson» «Artie Ziff» να μοιράζεται για λίγο ένα σπίτι με την Yellow Family μετά την πτώχευση και την αποτυχία της ψηφιακής τους επιχείρησης. Είναι στα πρώτα καρέ του προαναφερθέντος κεφαλαίου που η προφητεία του «The Matrix 4» κάνει την θριαμβευτική της εμφάνιση.

 

 
 

Βλέπουμε ότι ο "Homer Simpson" πηγαίνει τον "Bart", τη "Lisa" και τον γείτονά τους "Todd" στον κινηματογράφο. Ενώ ο πατέρας της οικογένειας αγοράζει τα εισιτήρια από τα ταμεία και ανταλλάσσει λίγα λόγια με τους φίλους του, «Carl» και «Lenny». Εκείνη τη στιγμή μπορούμε να δούμε πίσω του ότι οι πίνακες ανακοινώσεων των ταινιών περιμένουν ήδη μια επερχόμενη ταινία του «The Matrix», που ονομάζεται «A Matrix Christmas».

Πόσο τρομερή πρόβλεψη;

Το "The Ziff who came to dinner" προβλήθηκε ένα χρόνο μετά το "The Matrix: Revolutions", την τελευταία δόση του franchise Matrix. Σίγουρα, εκείνη την εποχή, τα σίκουελ της αρχικής ταινίας των αδερφών Wachowski δεν είχαν την ίδια δημοτικότητα και φήμη, έτσι ένα τέταρτο φαινόταν τρελό… αλλά όχι για τους «The Simpsons», σίγουρα.

 

 

Και κάτι για το τέλος…

Το πιο συγκλονιστικό από όλα; Πίσω στο τρέχον έτος, το «The Matrix: Resurrections», είχε μια αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας τον Μάιο του 2021. Ωστόσο, προς έκπληξη πολλών, η Warner όρισε τελικά μια ημερομηνία ντεμπούτου για τις 22 Δεκεμβρίου 2021 που κάνει το "The Matrix 4", στην πραγματικότητα, μια ταινία εορταστικής περιόδου ακριβώς όπως Οι Simpsons το είχαν προβλέψει το 2004.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved