Η τελευταία έρευνα που γεμίζει με απαισιοδοξία όλους τους άντρες.

Μια μελέτη του 2006 που έγινε ξανά viral δηλώνει ότι οι άνδρες που είναι κοντοί πρέπει να κερδίζουν επιπλέον 175.000 $ προκειμένου να μπορούν να ανταγωνιστούν τους άνδρες με πάνω από 1.60 όταν πρόκειται για ραντεβού.

Γιατί οι κοντοί άντρες τραβάνε πολλά ζόρια;

Έτσι, το να είσαι πραγματικά ψηλός όχι μόνο σου δίνει περισσότερες πιθανότητες να εντοπίσεις κάτι που έρχεται από μακριά, αλλά σου κάνει επίσης πιο επιθυμητούς για τις γυναίκες.

 

 
 

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο του Σικάγο και εξέτασε συγκεκριμένα τις ετεροφυλοφιλικές σχέσεις στον κόσμο των διαδικτυακών γνωριμιών.

 

 

Είναι όμως έγκυρη η έρευνα;

Αν και δεν υπάρχουν δεδομένα που να λένε πως η μελέτη είναι έγκυρη στο 2021, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να μην έχουν αλλάξει πολλά και οι κοντοί άνδρες να εξακολουθούν να παρουσιάζουν μικρή αλλαγή στο τμήμα της αγάπης.

Λοιπόν έτσι είναι, εκτός κι αν είναι απίστευτα πλούσιοι, δηλαδή.

 

 
 

Ο πιο πλούσιος κοντός του κόσμου;

Ο Τζεφ Μπέζος είναι μόλις 1.70 φίλοι μου. Χρησιμοποιήστε αυτές τις πληροφορίες όπως θέλετε.

Οι αριθμοί αναφέρουν επίσης ότι ένας άντρας πάνω από 1,70  μπορεί να αντέξει και να κερδίσει 30.000 $ λιγότερα από έναν άνδρα 1,65 και να εξακολουθεί να είναι επιθυμητός για τις γυναίκες.

Είναι αρκετά ενδιαφέρον ότι η μελέτη αναφέρει επίσης ότι οι άνδρες δεν θέλουν να βγαίνουν ραντεβού με γυναίκες που είναι ψηλότερες από αυτούς - με τις γυναίκες μεταξύ 1,65 και 1,70 να είναι τόσο επιθυμητές στους άνδρες όσο μια γυναίκα 1,60 που κερδίζει 43.000 $ περισσότερα.

 

 
 

Γιατί οι κοντοί άντρες είναι ευαίσθητοι;

Δεν είναι ακριβώς συγκλονιστικές πληροφορίες, δεδομένου του πόσο ευαίσθητοι και εύθραυστοι είναι πολλοί άντρες όσο αφορά το μέγεθος και το ύψος.

Ωστόσο, υπάρχει μια σοβαρή πλευρά σε όλη αυτή τη κατάσταση. Τα στοιχεία επισημαίνουν επίσης ότι η μεγαλύτερη ανισότητα δεν σχετίζεται με το ύψος, αλλά την εθνικότητα.

 

 

Οι Αφροαμερικανοί άνδρες, οι Ισπανόφωνοι και Ασιάτες πρέπει να κερδίσουν πολύ περισσότερα αν θέλουν να τα καταφέρουν με μια λευκή γυναίκα.

Τώρα αυτή είναι μια συγκλονιστική πληροφορία.

 

 
 

Συγκλονιστικά δεδομένα

Η μελέτη επισημαίνει: "Ίσως οι πιο εντυπωσιακοί αριθμοί αφορούν τις ανταλλαγές εισοδήματος-εθνικότητας. Για την ίδια επιτυχία με μια λευκή γυναίκα, ένας Αφροαμερικανός άνδρας πρέπει να κερδίσει $154.000 περισσότερα από έναν λευκό άνδρα.

«Οι Ισπανόφωνοι χρειάζονται επιπλέον 77.000 δολάρια και οι Ασιάτες χρειάζονται επιπλέον 247.000 δολάρια σε ετήσιο εισόδημα».

Άρα, οι Ασιάτες πρέπει να κερδίσουν ένα τέταρτο του εκατομμυρίου περισσότερο; Αυτό δεν φαίνεται καθόλου σωστό.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved