Μια πολύ ωραία φωτογραφία μας έφερε μια τύπισσα από τον πλανήτη Άρη και το έτος 3812

Λογικά δεν έχουν ωραία μαγαζιά με σουβενίρ στον μελλοντικό πλανήτη Άρη με μαγνητάκια.

Η αγνώστων λοιπών στοιχείων Mary ταξίδεψε 1800 χρόνια μπροστά και ταυτόχρονα πετάχτηκε και μέχρι τον Κόκκινο πλανήτη, ο οποίος είναι και πάρα πολύ τρομακτικός σύμφωνα με τη μαρτυρία της. Στο βίντεο που ανέβηκε στο γνωστό και αγαπημένο Apex TV, το κανάλι του YouTube το οποίο βρίθει εκκεντρικών προσωπικοτήτων, μας τα εξηγεί όλα.

Μιας και ταξίδεψε μέχρι εκεί τράβηξε μια φωτογραφία την οποία και μας δείχνει όπου φαίνονται ξεκάθαρα κτίρια πάνω στην επιφάνεια του Άρη. Λίγο περίεργο που πήγε σε άλλο πλανήτη και μάλιστα στο μέλλον και τράβηξε μόνο μία φωτογραφία, μέχρι τα Τρίκαλα Κορινθίας πάνε κάτι άλλοι για τριήμερο και μας σπαμάρουν με 28 φωτογραφίες στο Instagram. 

 

 

Η φωτογραφία που μας έφερε η χωροχρονική ταξιδιώτισσα μας δείχνει έναν Άρη με τη γνωστή ερημική του επιφάνεια διανθισμένη με διάσπαρτα κτίρια και τα διαστημόπλοια με τα οποία κατάφεραν να ταξιδέψουν εκεί. 

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της στον Κόκκινο πλανήτη ζουν μόνο Κινέζοι, λογικό αν το πάμε στατιστικά με την πληθυσμιακή σύνθεση της Γης, οι οποίοι ασχολούνται με την εξόρυξη πολύτιμων μετάλλων τα οποία στέλνουν στη Γη. Η εξόρυξη των μετάλλων γίνεται από ρομπότ και όχι από ανθρώπους, αυτό δα έλειπε το σωτήριο έτος 3812, με τους Κινέζους απλά να τρέχουν την επιχείρηση της εξόρυξης.

 

 

Τα μέταλλα που εξορύσσονται στον Άρη δεν έχουν καμία σχέση με τα μέταλλα που έχουμε στη Γη, σύμφωνα με την Mary η οποία εκτός από όλα τα άλλα που έχει, μάλλον δεν έδινε καμία σημασία στο μάθημα της χημείας στο σχολείο. Μάλιστα κάποια ρομπότ δεν δουλεύουν απλά στα ορυχεία, αλλά έχουν και εξελιγμένη νοημοσύνη. Δεν ξέρουμε πόσο εξελιγμένη, αλλά σίγουρα πιο εξελιγμένη από αυτή της χρονοταξιδιώτισσας Mary.  

Κάποιοι παρατηρητικοί πρόσεξαν ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι από μια ψηφιακή απεικόνιση της NASA για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει στο μέλλον ο εποικισμός του Κόκκινου πλανήτη. Κάποιοι άλλοι πρόσεξαν ότι μιλάει για ταξίδι στον 38ο αιώνα και όχι στον 39ο όπως θα έπρεπε να αναφέρει το ταξίδι της στο έτος 3812. Η ίδια το δικαιολογεί στο βίντεο και υποστηρίζει ότι σε 1800 χρόνια από σήμερα οι άνθρωποι δεν θα χρησιμοποιούν πλέον το γρηγοριανό ημερολόγιο. Βέβαια αν κρίνουμε από τις γνώσεις της στη χημεία, είναι πολύ εύκολο να συμπεράνουμε πως δεν ξέρει ούτε τις βασικές μαθηματικές γνώσεις του δημοτικού.

 

 

Το ηθικό δίδαγμα από αυτό το βίντεο διάρκειας 22 λεπτών είναι το πόσο σημαντικό είναι να δίνετε σημασία σε όσα μαθαίνετε στο σχολείο, όσο άχρηστα κι αν σας φαίνονται στη μετέπειτα ζωή σας. Κάποια στιγμή μπορεί να σας φανούν χρήσιμα για να πιάσετε και πάλι επαφή με την πραγματικότητα μετά από μια νύχτα με άπειρα σφηνάκια τεκίλας. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved