Ποιο μέλλον έχει ο νέος Bruce Wayne;

Ο Robert Pattinson παίζει με την εξέλιξη των χαρακτήρων του Bruce Wayne στα πιθανά σίκουελ του Βatman. Ο Robert Pattinson υποδύεται τον ομώνυμο ήρωα στη νέα εκδοχή του σκηνοθέτη Matt Reeves που πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του στις 4 Μαρτίου 2022. Ο ηθοποιός συνοδεύεται από ένα all-star καστ για ton επαναπροσδιορισμό του Batman, συμπεριλαμβανομένων των Zoë Kravitz, Jeffrey Wright, Paul Dano, Colin Farrell, Andy Serkis, John Turturro και Barry Keoghan.

 

 
 

Πώς ξεκίνησε η πορεία του νέου Batman

Ο Pattinson έκανε το πρώτο του μεγάλο break through στην οθόνη παίζοντας τον Cedric Diggory στο Harry Potter και το Κύπελλο της Φωτιάς προτού προχωρήσει στο franchise του Twilight, υποδυόμενος τον πρωταγωνιστικό χαρακτήρα Edward Cullen, για πολλές ταινίες της σειράς μέχρι την ολοκλήρωσή της.

 

 
 

Πώς ο Robert Pattinson έγινε major όνομα

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός άρχισε να αναλαμβάνει μικρότερους ρόλους σε ανεξάρτητες ταινίες, δοκιμάζοντας την τέχνη του και βελτιώνοντας τις ικανότητές του έξω από τη σφαίρα των υπερπαραγωγών.

 

  

Ως αποτέλεσμα, ο Robert Pattinson δημιούργησε ένα δυνατό βιογραφικό με μοναδικές ερμηνείες σε ταινίες όπως το The Rover, The Lost City of Z, Good Time, High Life, The Lighthouse, The King και πιο πρόσφατα στο Tenet του Christopher Nolan.

 

 
 

Πώς ο Pattinson έγινε ο νέος Batman

Τώρα, ο Robert Pattinson επιστρέφει στο προσκήνιο των υπερπαραγωγών παίζοντας έναν από τους πιο διάσημους χαρακτήρες όλων των εποχών στο The Batman. Ο παραγωγός Dylan Clark σημειώνει ότι είναι το πρώτο σόλο franchise για τον χαρακτήρα εδώ και μια δεκαετία και οι σκηνοθέτες ελπίζουν ότι «μπορούν να θέσουν τα θεμέλια πάνω στα οποία μπορούν να χτίσουν νέες ιστορίες», όπως αποδεικνύεται στα πολυάριθμα spinoff, συμπεριλαμβανομένου του Gotham, όπως επίσης κι εκείνη που είναι επικεντρωμένη στον χαρακτήρα του Πιγκουίνου με τον Colin Farrell.

 

 
 

Γιατί ο Batman του Robert Pattinson έχει μέλλον;

Ο σκηνοθέτης Matt Reeves λέει ότι βλέπει την ταινία ως «ένα έργο πάθους» και ότι η εστίαση γίνεται στην παράδοση των ταινιών που αφήνουν το σημάδι τους, παρά σε κάτι που είναι απλώς μια ακόμη είσοδος σε μια σειρά προκαθορισμένων συνεχειών. Και, ενώ δεν υπάρχουν ακόμα σίκουελ ή διασταυρώσεις στο κατάστρωμα για τον νέο Batman, ο Robert Pattinson λέει ότι έχει ιδέες για το τι θα έκανε με τον χαρακτήρα αν συνέχιζε, λέγοντας:

«Έχω φτιάξει ένα είδος χάρτη για το πως θα αναπτυχθεί η ψυχολογία του Bruce Wayne σε δύο ακόμη ταινίες. Θα ήθελα πολύ να το κάνω.»

 

 
 

Ο νέος Batman εμπνευσμένος από τον Kurt Cobain των Nirvana!

Ο Reeves είχε σκηνοθετήσει προηγουμένως ταινίες όπως τα Cloverfield, Let Me In, Dawn of the Planet of the Apes και War For The Planet of the Apes. Ο σκηνοθέτης έχει δηλώσει ότι η άποψή του για τον Bruce Wayne/Batman εμπνεύστηκε από τον αείμνηστο frontman των Nirvana, Kurt Cobain, ο οποίος έπαιζε περισσότερο σαν ερημίτης παρά ως rock star. Στο πρώτο τρέιλερ για το The Batman χρησιμοποίησε ακόμη και το τραγούδι «Something in the Way» των Nirvana ως θέμα, το οποίο άκουγε ο Reeves όταν άρχισε να γράφει την ταινία. Ο σκηνοθέτης είπε ότι ενώ το στυλ είναι πιο πρακτικό, η σκέψη ήταν να είναι η «πιο συναισθηματική ταινία Batman που γυρίστηκε ποτέ».

 

 

Τελικά θα είναι καλό το νέο Batman;

Αν η ερμηνεία του είναι τόσο εκπληκτική όσο λέγεται μέχρι τώρα, τότε θα είναι ακόμα πιο συναρπαστικό να δούμε τον ηθοποιό να συνεχίζει τον ρόλο σε μελλοντικά σίκουελ, προσφέροντας κάτι περισσότερο από ένα τυπικό σούπερ ήρωα, αλλά κάτι εκλεπτυσμένο και μοναδικό.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved