Οι Avengers δεν θα ανησυχούν πλέον από Galactus και Kang the Conqueror με τον «Εκλεκτό» ανάμεσά τους.

«Φωτιά» έβαλε ο Keanu Reeves με δήλωσή του μετά τη μεγάλη πρεμιέρα του «Matrix Resurrections». Όπου και αν πατήσει, όπου και αν βρεθεί, η απήχησή του είναι τεράστια, μια απόδειξη πως όσο μεγαλώνει γίνεται ακόμα καλύτερος.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του από τη μεγάλη πρεμιέρα:

 

Η Disney θα ήθελε πολύ να τον έχει στο οπλοστάσιό της, καθώς δύο από τα franchise της, το «Star Wars» και το «MCU» τον έχουν φανταστεί ως πρωταγωνιστή και οι φανς περιμένουν με ανυπομονησία ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Όταν λοιπόν ερωτήθηκε κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του τέταρτου Matrix για το αν θα ήθελε να πάρει μέρος στο MCU, o Keanu απάντησε ταπεινά:

«Θεέ μου, δεν ξέρω. Δεν έχω απάντηση για αυτό το ερώτημα» ήταν τα πρώτα του λόγια, προς (προσωρινή) απογοήτευση των φανς της Marvel.

Λίγο αργότερα όμως φρόντισε να ανάψει το φιτίλι με τα λεγόμενά του:

«Είναι τόσες πολλές οι εξαιρετικές ταινίες, οι σκηνογράφοι και ηθοποιοί που παίρνουν μέρος σε αυτές τις παραγωγές. Ποιος δεν θα ήθελε να πάρει μέρος σε μια από αυτές» ήταν τελική του ατάκα που άναψε φωτιές στον κόσμο, λίγες μέρες μετά την ανατρεπτική ταινία «Spider-Man: No Way Home» που έχει τρελάνει τον κόσμο.

 

 

Είτε πρόκειται για ατάκα-κάλεσμα στο MCU και τον Kevin Feige ή απλά ατάκα θαυμασμού για το σύμπαν των Avengers, o Keanu Reeves αποδεικνύει ότι είναι πόλος έλξης, ό,τι και αν κάνει, όπου και αν σταθεί.

Η αλήθεια είναι βέβαια ότι αν κάνει εμφάνιση στο MCU ή το Star Wars, είναι δεδομένο ότι θα προκαλέσει χαμό.

 

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved