Ο ίδιος αναρωτιέται γιατί δεν έχει γίνει ακόμη κάποιo adaptation.

Μπορεί να επιστρέφει στις οθόνες μας ως Geralt of Rivia στο The Witcher, αλλά ο Henry Cavill, επιβεβαιωμένος game geek, έχει επίσης το βλέμμα του σε άλλα έργα φαντασίας εμπνευσμένα από παιχνίδια. Ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για το σύμπαν Warhammer 40.000, που είναι γεμάτο διαστημικούς πεζοναύτες κι επικές μάχες και έχει κάποιες συγκεκριμένες προσαρμογές στο μυαλό του για το πρότζεκτ.

 

 
 

Ο Henry Cavill θέλει πραγματικά να γυριστεί το Warhammer σε ταινία

Μιλώντας για το πως και δεν έχει υπάρξει ακόμα μια γιγάντια, καλή προσαρμογή του Warhammer 40k, ο Cavill είναι ξεκάθαρος: «Νομίζω έχει γίνει επειδή το Games Workshop ήταν πολύ προστατευτικό για την IP του, και αυτή είναι μια εξαιρετική απόφαση και πολύ σοφή. Έτσι δεν βλέπουμε πρόχειρες παραγωγές. Πρέπει να το χειριστείτε τέλεια αν θέλετε να γυρίσετε το Warhammer. Πρέπει να το χειριστείτε σε επίπεδο Lord Of The Rings. Και αν δεν είναι έτσι, θα απογοητευτώ πάρα πολύ.»

 

 
 

Είναι τιμή του που είναι game nerd

Όλο αυτό είναι κάτι που φυσικά έφερε συζήτηση για τους χαρακτήρες και τα παιχνίδια που θα ήθελε να παίξει για να εμφανιστεί. Και προς τιμήν του, ο Cavill δεν είναι άπληστος. Ερωτηθείς αν θα είχε την ευκαιρία να γίνει ο Eisenhorn, σπεύδει να αστειευτεί.

 

 

Ποιον χαρακτήρα θέλει να παίξει ο Henry Cavill;

«Δεν ξέρω απαραίτητα αν θέλω να παίξω τον Eisenhorn, όταν έχεις τον Valdor και τους Primarchs εκεί έξω», λέει, αστειευόμενος και με πολύ όρεξη. «Φαίνεται κρίμα να είσαι ένας απλός Ιεροεξεταστής. Αλλά θα το έκανα οπωσδήποτε με την πρώτη ευκαιρία - είναι κάτι που θα ήμουν πολύ, πολύ ενθουσιασμένος να κάνω.»

 

 
 

Πόσο nerd του Warhammer είναι ο Henry Cavill;

Όπως θα περίμενε κανείς από έναν άνδρα που αυτή τη στιγμή βγάζει τα προς το ζην σκοτώνοντας bruxas και kikimoras ως Geralt of Rivia, ο Cavill μπορεί να είναι θαυμαστής του 40.000 Warhammer πρώτα και κύρια, αλλά ο σταρ του Witcher έχει επίσης χρόνο να σκεφτεί την πιο παραδοσιακή φανταστική version του Warhammer. «Το Warhammer fantasy μου αρέσει λόγω των παιχνιδιών Total War. Ήμουν εκείνος ο τύπος που αγόραζε όλους τους στρατούς φαντασίας Warhammer, βιβλία και όλους τους κώδικες και απλώς τους διάβαζε».

 

 

«Ποτέ δεν είχα την ευκαιρία να παίξω πραγματικά με κανέναν το παιχνίδι, αλλά θα έπαιρνα όλες τις γνώσεις και θα μάθαινα όλους τους κανόνες σίγουρα. Η ιστορία του Sigmar είναι φανταστική!. Δεν έχω παίξει το Age Of Sigmar, δεν έχω ασχοληθεί με αυτό, αλλά τα βιβλία που γράφτηκαν για τον Sigmar ήταν εξαιρετικά. Οπότε υπάρχει δυνατότητα για μια ιστορία και εκεί. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα και αυτός ο κόσμος είναι τόσο πλούσιος, και αυτό το σύμπαν είναι τόσο συναρπαστικό. Αυτή είναι μία αληθινή ονειρεμένη ευκαιρία για δουλειά. Αν είχα την ευκαιρία να το δείξω ως ταινία τότε θα ήμουν εκστασιασμένος!». Λέει ο Cavill.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved