The Matrix Resurrections: Οι κριτικές διχάζουν αλλά ταυτόχρονα ιντριγκάρουν

Σύμφωνα με τα πρώτα σχόλια για το Matrix 4, μάλλον θα δούμε μια ταινία που θα διχάσει αλλά θα συζητιέται για πολύ καιρό.

Φάνταζε από την αρχή ως μια πολύ δύσκολη προσέγγιση το project μιας τέταρτης ταινίας Matrix, και όπως όλα δείχνουν το κοινό θα δυσκολευτεί ποτέ να αποφασίσει αν του αρέσει ή όχι. Με βάση τα πρώτα σχόλια από τους ελάχιστους τυχερούς που το παρακολούθησαν, τα σχόλια πραγματικά διχάζουν.

 

 

Μέχρι στιγμής και με βάση τα όσα έχουμε δει στα τρέιλερ, ο Neo του Keanu Reeves βιώνει ξανά την πορεία του στο Matrix όντας πραγματικά παγιδευμένος στον κόσμο τον οποίο πολεμούσε τόσα χρόνια πίσω, ωστόσο είναι μεγάλη αλήθεια ότι κάτι διαφορετικό κρύβει από η Lana Wachowski, σύμφωνα μάλιστα και με όλα όσα αναφέρουν οι κριτικές.

 

 

Βλέποντας σχόλια όπως το παραπάνω, όπου οι δεν λείπουν ανατροπές αλλά ταυτόχρονα είναι ορατή και η συνέχεια της ιστορίας μας δίνουν τροφή για αγωνία για αυτό που θα δούμε σύντομα στη χώρα μας.

Μια καινούργια προσέγγιση των πραγμάτων για το Matrix, που ενδεχομένως να σχολιάζουμε για αρκετό καιρό, μέχρι το επόμενο κεφάλαιό του.

Το cast του περιλαμβάνει τους Keanu Reeves (Neo), Carrie-Anne Moss (Trinity), Yahya Abdul-Mateen II (Morpheus), Jonathan Groff (Agent Smith), Jessica Henwick (Bugs), Neil Patrick Harris (Analyst),  Jada Pinkett Smith (Niobe), Lambert Wilson (The Merovingian) και Daniel Bernhardt (Agent Johnson).

Το The Matrix: Resurrections θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 23 Δεκεμβρίου 2021.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved