To Avatar 2 δεν θα εκτυλίσσεται εξ ολοκλήρου στην Pandora

Η δράση θα μεταφερθεί για λίγο και σε έναν πιο γνώριμο πλανήτη.

Όταν βγήκε το Avatar, πίσω στο μακρινό 2009, δεν έγινε μόνο η πιο επιτυχημένη εισπρακτικά ταινία όλων των εποχών, διαμόρφωσε και τον κινηματογράφο των επόμενων δεκαετιών με την εισαγωγή νέων τεχνολογιών στα ειδικά εφέ. Τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για το επόμενο κεφάλαιο της κινηματογραφικής επανάστασης του James Cameron.

 

 

Ενώ η συμφωνία για 4 sequel του Avatar υπάρχει εδώ και χρόνια, μόλις τώρα πλησιάζει η πρεμιέρα για το πρώτο από αυτά, το Avatar 2. Μετά από πάμπολλες καθυστερήσεις οι Jake και Neytyri επιστρέφουν με μια νέα περιπέτεια και δεν θα τους δούμε μόνο στον μπλε και υγρό πλανήτης της Pandora.

 

 

Σύμφωνα με τον James Cameron, ο οποίος μίλησε στο Variety, όπως θα απλώνεται η ιστορία του Avatar θα δημιουργηθεί ένα σύστημα που θα περιλαμβάνει κι άλλους πλανήτες στα πρότυπα του Dune. Αυτό σημαίνει ότι μέρος της δράσης θα μεταφερθεί και στη Γη, μιας και ο Jake κατάγεται από αυτή. 

 

 

Ο σκηνοθέτης δεν διευκρίνισε το πώς θα γίνει αυτή η μεταφορά. Δεν ξέρουμε ακόμα αν θα δούμε κάποια flashbacks με τον Jake πριν τραυματιστεί και μείνει παράλυτος ή θα τον δούμε μαζί με την Neytiri να πραγματοποιεί τον μεγάλο επαναπατρισμό. Το μόνο που ξέρουμε για την ώρα είναι ότι τα Avatar 2 και 3 θα ακολουθήσουν την οικογένεια των Jake και Neytiri σε ένα είδος προσφυγιάς σε ένα αφιλόξενο μέρος του πλανήτη Pandora με το υγρό στοιχείο να επικρατεί στο περιβάλλον. Υπομονή, λίγες έμειναν για την πρεμιέρα και θα τα μάθουμε όλα.    

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved