Matrix Resurrections: Νέο video αποκαλύπτει τον ρόλο της Jessica Henwick

To σύμπαν του Matrix δεν περιπλέκεται μόνο από την «ανάσταση» των πρωταγωνιστών της τριλογίας, αλλά και από τις νέες αφίξεις.

Αυτά που ξέρουμε μέχρι τώρα για την 4η ταινία Matrix, όπως υποδηλώνει και ο τίτλος της, είναι ότι οι Neo, Trinity και Agent Smith ίσως να μην είναι και τόσο νεκροί όσο τους αφήσαμε στην τριλογία. Όμως το cast δεν περιλαμβάνει μόνο τους πρωταγωνιστές της τριλογίας οι οποίοι επιστρέφουν στη ζωή, έχει και και πλήθος νέων μυστηριωδών τύπων, μεταξύ αυτών και της Jessica Henwick.

 

 

Ένα νέο video το οποίο δημοσιεύθηκε από τη Warner Bros. αποκαλύπτει ψήγματα πλοκής από τη νέα ταινία μέσω backstage σκηνών και σχολιασμού από τους ηθοποιούς. Φαίνεται πως Neo και Trinity συνεχίζουν να υπάρχουν σε διαφορετικές διαστάσεις του Matrix και τελικά καταφέρνουν να συναντηθούν. Η Bugs, ο ρόλος της Jessica Henwick, είναι ηγετικός σε μια ομάδα νέων μαχητών  κατά τους συστήματος οι οποίοι ελπίζουν ότι ο Neo ζει ακόμα. 

 

 

Σύμφωνα με το νέο βίντεο οι Neo και Trinity ζουν στο Matrix με νέες ταυτότητες και μοιάζουν να ζουν σε μια προ-Matrix ζωή. O Keanu Reeves καταναλώνει «μπλε χάπια» μέχρι που καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά με τον κόσμο στον οποίο ζει. Καθοριστικό ρόλο στην αφύπνισή του παίζει η Jessica Henwick η του προσφέρει το «κόκκινο χάπι» που θα σημάνει την επιστροφή του Neo. 

Τα trailer και τα video που έχουν βγει στην επιφάνεια μέχρι τώρα δεν δίνουν πολλές απαντήσεις για την πλοκή του νέου Matrix, μάλλον το αντίθετο πετυχαίνουν. Τα ερωτήματα πολλαπλασιάζονται ενώ δεν έχει έχει λυθεί ούτε το βασικό θέμα του χρονοδιαγράμματος στο οποίο εκτυλίσσεται το Matrix Resurections με τα θραύσματα σκηνών της τριλογίας να περιπλέκουν ακόμα περισσότερο την υπόθεση.  

 

 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλες αυτές οι πληροφορίες με το σταγονόμετρο έχουν εξάψει τη φαντασία και την αγωνία των θεατών κάνοντας την ολιγοήμερη αναμονή μέχρι την πρεμιέρα, πραγματικά αβάσταχτη. Για να δούμε, θα είναι το Matrix Resurections το δικό μας «κόκκινο χάπι» για το σύμπαν του Matrix;

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved