Ο Keanu Reeves θα ήθελε πολύ να ξαναγίνει ο μάχιμος εξορκιστής Constantine

Ακόμα δεν έκανε τη μεγάλη επιστροφή στο Matrix και ήδη σκέφτεται το επόμενο μεγάλο comeback.

To Constantine είχε όλα εκείνα τα στοιχεία που θα μπορούσαν να το κάνουν κλασική ταινία στη στιγμή. Ένας εξορκιστής που μπορεί να ταξιδέψει μεταξύ Γης και Κόλασης με την άνεση που κάνουμε εμείς το Παγκράτι-Κολιάτσου (ψέματα, πιο εύκολα το έκανε), σκοτώνει κάθε είδους χθόνια πλάσματα με steampunk όπλα και τον υποδύεται ο Keanu Reeves; Θα έπρεπε να έχει τουλάχιστον 2 τριλογίες και μια τηλεοπτική σειρά prequel, αν δεν είχε τόσο μέτρια πορεία στο box office. 

Όμως η ελπίδα δεν έχει σβήσει ακόμα, σιγοκαίει σαν την καταραμένη ψυχή του Constantine που ανέλαβε τον άχαρο ρόλο του μαντρόσκυλου της Κόλασης λόγω μιας αποτυχημένης απόπειρας αυτοκτονίας. Και την ελπίδα κρατά ζωντανή ο ίδιος ο Keanu Reeves.

 

 

O αγαπημένος ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή του Stephen Colbert για να μιλήσει για το Matrix Resurections, όπου ρωτήθηκε αν θα ήθελε να δει κάποιο άλλο reboot και κάποιον παλιότερο ρόλο του να παίρνει σάρκα και οστά. O Reeves δεν το σκέφτηκε καθόλου και απάντησε μονολεκτικά, Constantine.

Για την ακρίβεια το έχει προσπαθήσει κιόλας, δεν είναι μια απλή επιθυμία του. Δυστυχώς η όλη υπόθεση έχει κολλήσει στο θέμα με τα πνευματικά δικαιώματα του εξορκιστή. Βλεπετε ο Constantine είναι μέρος του Vertigo το οποίο είναι με τη σειρά του μέρος του DC και η DC έχει μάλλον άλλες προτεραιότητες. 

 

 

Όμως η πιο μεγάλη καρδιά του Hollywood δεν έχει σταματήσει να πιστεύει στο project. Του άρεσε όχι μόνο ο χαρακτήρας, αλλά και η πρόσεγγιση που του επιφύλαξε η ταινία. Εστίασε στον σκοτεινό του χαρακτήρα και ό,τι υπερφυσικό υπήρχε γύρω του ήταν συμπληρωματικό της ιστορίας. 

 

 

Κατά καιρούς έχουν γίνει συζητήσεις για να προχωρήσει στο στάδιο της υλοποίησης ένας sequel του Constantine και να φύγει από το φιλολογικό ενδιαφέρον. Μάλιστα ο σκηνοθέτης Francis Lawrence μιλώντας πέρσυ στο /Film αποκάλυψε πως έχει μιλήσει με τον Reeves, αλλά και με τον παραγωγό Akiva Goldsman και συμφώνησαν να τρέξουν το project. O Peter Stormare, ο οποίος υποδύεται στον Εωσφόρο στην ταινία ανακοίνωσε με post στο Instagram ότι το Constantine 2 είναι στα σκαριά, από τότε όμως δεν έχουμε ακούσει τίποτα.    

 

 

To μόνο που ξέρουμε είναι ότι το HBO Max ετοιμάζει ένα τηλεοπτικό reboot με τον J. J. Abrams, αλλά χωρίς τον Keanu Reeves στον ρόλο του Constantine. Μήπως τώρα που έχουμε το 4ο Matrix κι ένα ολόκληρο John Wick universe, καταλάβει η Warner πάνω σε τι χρυσωρυχείο κάθεται; Αφού έχει ψηθεί ο Keanu, και τζάμπα θα έπαιζε, που λέει ο λόγος.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved