«Spider-Man: No Way Home»: Αμάν πια με τα spoilers

Ακόμα δεν άρχισε η ταινία στη χώρα μας και στο Youtube κάνουν παρέλαση βίντεο μέσα από το σινεμά.

Τι πρέπει να κάνει κανείς δηλαδή για να δει το Spider-Man: No Way Home χωρίς να ξενερώσει; Μάλλον να μείνει κλεισμένος στο σπίτι και να μην ανοίξει καν το PC ή το κινητό μέχρι να πάει στο σινεμά και να δει την ταινία. Ενδεχομένως βέβαια ούτε αυτό να είναι αρκετό.

Ακόμα και όσοι το είδαν σε avant premiere δεν έσπευσαν να μας «καρφώσουν» τις αποκαλυπτικές στιγμές και τις εκπλήξεις στην κριτική τους, προϊδεάζοντάς μας μονάχα με τις λέξεις τους πως αυτό που θα δούμε στη νέα ταινία της Marvel είναι ένα μίνι έπος, δίνοντάς μας την επιλογή της αγωνίας.

Εκεί όπου θα απολαύσουμε τον Tom Holland εναντίον των κορυφαίων κακών από τις ταινίες με τον Tobey Maguire και τον Andrew Garfield.

 

 

Κάποιοι εξυπνάκηδες ωστόσο αποφάσισαν να μας το χαλάσουν

Άμα μπορείς να μην ανοίξεις καθόλου το Youtube αυτές τις μέρες και θέλεις να δεις το Spider-Man: No Way Home απερίσπαστα είναι ο μόνος τρόπος για να το καταφέρεις. Και ο λόγος είναι πολύ απλός.

Κάποιοι εξυπνάκηδες που το είδαν στο εξωτερικό πέραν του γεγονότος ότι δεν σέβονται τους νόμους του σινεμά περί παράνομης βιντεοσκόπησης (αυτή που επιφέρει 10 χρόνια φυλάκιση) για να γεμίσουν views στους λογαριασμούς τους στο Youtube, βιντεοσκόπησαν πολλά κρίσιμα σημεία της ταινίας και τα ανέβασαν για να τα δει ο κόσμος.

Και δεν μιλάω για το πρώτο τρίλεπτο της ταινίας που κυκλοφόρησε με άδεια της Disney στο διαδίκτυο, μιλάμε για τερατώδη spoilers που αλλοιώνουν την αγωνία μας (μην ανησυχείς δεν θα σου κάνω κανένα).

 

 

Υπάρχει τρόπος να τα αποφύγεις;

Θα μου πεις «αν δεν ήθελες ας μην έβλεπες» αλλά σε αυτή την περίπτωση το πρόβλημα είναι ότι όλοι αυτοί οι spoilerάκηδες δεν σου αφήνουν καμία επιλογή, ακόμα και αν επιλέξεις να προσπεράσεις την ανάρτησή τους. Διότι πέρα από το βίντεο που πρέπει να πατήσεις για να δεις, φροντίζουν να βάλουν σε promo φωτογραφία τη στιγμή που (δεν) θες να δεις, η οποία σου δείχνει ότι το βίντεο είναι όντως τραβηγμένο μέσα από το σινεμά και δεν πρόκειται για κάποιο teaser, ενώ σε αποτελειώνουν γράφοντας επακριβώς στον τίτλο αυτό που θα συμβεί.

Λίγες μέρες ή ώρες αργότερα το περιεχόμενο θα έχει κατέβει από το διαδίκτυο αλλά η ζημιά θα έχει γίνει σε πολλούς. Δυστυχώς την έπαθα και ειλικρινά μιλάω ξενέρωσα τη ζωή μου. Όχι για το περιεχόμενο που είδα, αλλά επειδή δεν θα έχω την αγωνία να δω κάποια πράγματα που περίμενα και κυρίως να νιώσω μέσα στην κινηματογραφική αίθουσα ή τέλος πάντων όποτε το δω.

Αισθάνομαι τόσο προδομένος όπως τότε που μου έκαναν spoiler το τέλος της τρίτης σεζόν του Homeland, όταν περίμενα ένα ολόκληρο μήνα για να βγει το τελευταίο επεισόδιο και να τη δω όλη μονορούφι.

Αν βλέπεις Homeland και είσαι σε αυτό το σημείο μη δεις το παρακάτω βίντεο:

 

 

Αφού δεν μπορούν να μας γλιτώσουν από αυτούς, ας προσπαθήσουμε να φυλαχτούμε εμείς οι ίδιοι. Τον νου σας όλοι οι Marvelόφιλοι.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved