Παίζει τον εαυτό του και έχουμε το trailer.

Τελικά όμως αν το σκεφτείς αυτό δεν κάνει σε κάθε ταινία του ο διάσημος αυτός ηθοποιός; Πιο meta δεν γίνεται όμως έτσι; Ο Nicolas Cage παίζει τον εαυτό του στην πιο Nicolas Cage ταινία. Ίσως μία από τις μεγαλύτερες καλτ μορφές του μοντέρνου σινεμά, ο Cage μπορεί να είναι ένας από τους ηθοποιούς της γενιάς του που έχει καταφέρει πολλά αλλά μέ έναν πολύ παράξενο και δικό του τρόπο. Ποιο είναι όμως το στόρι; 

 

 

Το The Unbearable Weight of Massive Talent, που περιγράφεται στο τρέιλερ ως "η πιο Nicolas Cage ταινία του Nicolas Cage", το αβάσταχτο βάρος του Massive Talent δέχεται ένα χρεωμένο Cage για να ταξιδέψει στη νότια Ισπανία και να παρευρεθεί στο πάρτι γενεθλίων του δισεκατομμυριούχου και superfan Javi, τον οποίο υποδύεται ο γνωστός The Mandalorian. Pedro Pascal. Φυσικά, ο Javi αποδεικνύεται ότι είναι ένας παρανοϊκός διεθνής έμπορος ναρκωτικών, που τυλίγει τον Cage με κάθε λογής πονηριά.

 

 

Μαζί με τον Cage και τον Pascal πρωταγωνιστούν ο Neil Patrick Harris ως πράκτορας ταλέντων του Cage και η Tifanny Handis ως πράκτορας της CIA που στρατολογεί τον Cage για να καρφώσει τον Javi και να βοηθήσει στην εξάλειψη ενός από τα μεγαλύτερα εγκληματικά κυκλώματα στην Ευρώπη. Με αυτόν τον τρόπο, θα χρειαστεί να διοχετεύσει μερικές από τις πιο εμβληματικές «κινήσεις» του για να σώσει το τομάρι του.

 

 
 

Το τρέιλερ έχει ναρκωτικά, κυνηγητά με αυτοκίνητο και έναν Nicolas Cage που τα δίνει όλα παίζοντας τον εαυτό του - είναι σαν οι σεναριογράφοι να πήραν τα χαρακτηριστικά μιας κλασικής ταινίας του Nic Cage και να τα έβαλαν στο μπλέντερ, και φαίνεται υπέροχο.

 

 
 

Όπως έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις του παίζει μια αρκετά πιο υπερβολική βερσιόν του εαυτού του, ενώ παραδέχεται πως δε θέλει και ούτε πρόκειται ποτέ να την δει, παρά το ότι ο ατζέντης του έχει μεταφέρει ότι η ταινία θα του αρέσει.

O σκηνοθέτης της έχει πει πως η "meta" βερσιόν του Cage είναι μια "τέρμα νευρική, απαλλαγμένη από το άγχος" βερσιόν του.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved