O Uri Geller πιστεύει ότι οι εξωγήινοι ετοιμάζονται να μας επισκεφτούν

Στατιστικά να το πάμε, ειναι σίγουρα πιο πιθανό να μας χτυπήσει την πόρτα εξωγήινος παρά υδραυλικός όταν τον χρειαζόμαστε.

Το διάσημο μέντιουμ το οποίο γνωρίσαμε από το λύγισμα κουταλιών και τον παράτολμο Φαίδωνα μίλησε στην εφημερίδα Sun και υποστήριξε ότι εξωγήινοι ετοιμάζονται να έρθουν σε επαφή μαζί μας. Σύμφωνα με τις παρατηρήσεις του οι εξωγήινοι μας παρακολουθούν εδώ και πολλά χρόνια και τώρα ήρθε η ώρα να τους δούμε κι εμείς. Δεν είναι εντελώς σίγουρος για τις προθέσεις των εξωγήινων και τι ακριβώς θέλουν από εμάς, αλλά η γνωριμία θα γίνει σίγουρα. 

 

 

Ο Uri Geller μπορεί να μην ξέρει τι ακριβώς θέλουν από εμάς οι εξωγήινοι, αλλά σίγουρα έχουν τουλάχιστον φιλικές προθέσεις. Αν ήθελαν να αποικίσουν τον πλανήτη μας ή να το καταστρέψουν θα το είχαν κάνει ήδη με την τρομερή τεχνολογία που έχουν, αν και όπως πάει το πράγμα θα προλάβουμε να τον καταστρέψουμε και μόνοι μας. 

Η πρώτη επαφή θα γίνει αρκετά θεαματικά, σε στυλ χολιγουντιανού blockbuster με μικρά πράσινα ανθρωπάκια να προσγειώνουν τον ιπτάμενο δίσκο τους στο γρασίδι της αυλής του Λευκού Οίκου ή σε κάποιο άλλο παρόμοιο εμβληματικό κτίριο. Βέβαια το τώρα που λέει ο Geller δεν είναι τώρα-τώρα αλλά μέσα στον αιώνα μας, ο χρόνος για τους εξωγήινους μετράει διαφορετικά. Η πρόβλεψή του αναφέρει πως η αρμένικη βίζιτα των εξωγήινων θα γίνει κάπου μεταξύ 2075 και 2090.

 

 

Θα είναι μια πολύ αποκαλυπτική και εκπαιδευτική παρουσία μιας και θα μάθουμε ότι οι εξωγήινοι μας έχουν επισκεφτεί και πάλι στο παρελθόν. Μια σειρά από εντυπωσιακές κατασκευές της αρχαιότητας όπως το Stonehenge, οι πυραμίδες στην Αίγυπτο, ο Παρθενώνας κλπ δεν θα μπορούσαν να κατασκευαστούν με τα τεχνικά μέσα της εποχής αν δεν υπήρχε εξωγήινη παρέμβαση, σύμφωνα πάντα με τον Uri Geller. 

 

 

Καλά όλα αυτά που λέει ο Uri Geller, αλλά η απορία μας είναι άλλη. Γιατί ενώ έχουν τόση φοβερή και τρομερή τεχνολογία, είναι τόσο διστακτικοί και τους παίρνει τόσο καιρό να μας επισκεφτούν; Μήπως είναι πάρα πολύ εσωστρεφείς και αντικοινωνικοί; Μήπως είναι σαν αυτούς που πριν βγουν από την πορτα του διαμερίσματός τους κοιτάνε από το ματάκι αν υπάρχει κάποιος άλλος στον διάδρομο και περιμένουν για να μην έχουν κάποια άβολη συνάντηση; Μήπως είναι σαν αυτούς που όταν μπαίνουν στο ασανσέρ πατάνε γρήγορα το κουμπί για να κλείσουν οι πόρτες ώστε να μην μπει και κάποιος άλλος μέσα για να αποφύγουν μια αμήχανη καλημέρα; Μήπως τελικά είμαστε όλοι εξωγήινοι; 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved