Θα δούμε τον Tom Hardy στο νέο Matrix;

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα και συγκεκριμένος λόγος για αυτό.

Θα είναι ξεκάθαρα μία μεγάλη στιγμή αυτή του Matrix 4. Πέραν του ότι έχουμε να δούμε installment της ταινίας από το 2003 με το τέλος της τριλογίας, το Matrix Revolutions, θα είναι ενδιαφέρον να ανακαλύψουμε πως η σύγχρονη τεχνολογία έχει επηρεάσει την πρόοδο της ιστορίας αλλά και των εφέ, σε ένα saga ταινιών που ήδη ήταν πολύ μπροστά από την εποχή του.

 



Παρότι ο Lawrence Fishburne δεν θα βρίσκεται στο πλευρό των Keanu Reeves και Carrie-Anne Moss, φημολογείται ότι θα υπάρξει μία cameo εμφάνιση από τον Tom Hardy της καρδιάς μας. Πώς ακριβώς όμως συνέβη αυτό; Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο ηθοποιός βρισκόταν στο San Francisco για τα γυρίσματα της δεύτερης ταινίας Venom, την ίδια χρονική περίοδο που στην ίδια πόλη γυριζόντουσαν και σκηνές του Matrix 4. Σε συνέντευξή της, η ηθοποιός Jessica Henwick που συμμετέχει στη νέα ταινία, ανέφερε ότι συνάντησε τον Tom Hardy και έκανες κάποιες σκηνές μαζί του – χωρίς να γνωρίσει ωστόσο αν τελικά μπήκαν στο τελευταίο cut.

«Kάναμε γυρίσματα στο Σαν Φρανσίσκο την ίδια στιγμή με το Venom 2 και τον γνώρισα. Ο Tom Hardy και εγώ εμφανιζόμαστε σε μια από τις σκηνές και είμαι τόσο περίεργη να δω αν τελικά την συμπεριέλαβαν».

Δεν περιμένουμε από τον Hardy να έχει μεγάλο ρόλο, αντιθέτως το πιο πιθανό να έχει κάνει μία cameo εμφάνιση και να τον δούμε frame-to-frame σε κάποια σκήνη.

 

Καλώς να ορίσει.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved