Squid Game: Η δεύτερη σεζόν θα είναι ακόμη πιο σκοτεινή

Ο δημιουργός της σειράς άνοιξε τα χαρτιά του για όλα όσα πρόκειται να δούμε.

Με την τηλεοπτική σειρά να εξελίσσεται σε μία από τις επιδραστικότερες του 2021, το Squid Game απέδειξε πως έχει ακόμη πολλά να δώσει – τόσο η ίδια η σειρά, όσο και ο δημιουργός της Hwang Dong-hyuk. Στην συνέντευξη που παραχώρησε στο Entertainment Weekly, μίλησε για όλα όσα πρόκειται να δούμε στην δεύτερη σεζόν, χρησιμοποιώντας και την ατάκα «Κάποιοι γίνονται Jedi και άλλοι Darth Vader σωστά;».


Πιο συγκεκριμένα έκανε την εξής δήλωση μεταξύ άλλων.

«Είναι σαν τον Εκπρόσωπο, ο οποίος ήταν παλιός νικητής του παιχνιδιού αλλά μετατράπηκε στον Front Man, κάπως σαν τον Darth Vader. Κάποιοι καταλήγουν Jedi και κάποιοι Darth Vader, σωστά; Νομίζω πως ο Gi-hun θα περάσει από ένα συγκεκριμένο σημείο όπου θα τεσταριστεί με παρόμοιο τρόπο».

 

 

Τα σχόλια του ωστόσο έμειναν περισσότερο στον κοινωνικό αντίκτυπο παρά στις…περιορισμένες αποκαλύψεις.

«Δεν είμαι σε θέση να μπορέσω να σας πω για την δεύτερη σεζόν, ωστόσο εάν υπάρξει μια τέτοια θα έλεγα πως στην πρώτη είδαμε τον Gi-hun ως ένα χαρακτήρα που η ανθρωπιά του ξεπρόβαλλε ή εκτίθονταν σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Αλλά νομίζω πως στη δεύτερη θα έχει μάθει αρκετά από τα παιχνίδια και η εμπειρία του από τον πρώτο κύκλο θα τον κάνει να αντιδράσει περισσότερο».

 

 Επίσημα, το Netflix δεν έχει περάσει ακόμη σε δηλώσεις για το πότε θα δούμε τη νέα σεζόν του Squid Game.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved