Η Wonder Woman μέσα από 21 τιτανοτεράστια πόστερ

Ένας φόρος τιμής στο blockbuster που έχει τινάξει τα ταμεία στον αέρα.

Η αναμονή για την άφιξη της Wonder Woman στις οθόνες μας υπήρξε μεγάλη. Θα μου πεις τώρα γιατί να κάθεσαι σε αναμμένα κάρβουνα για άλλη μία blockbuster ταινία με σούπερ ήρωες; Και θα σου πω ένα όνομα: Gal Gadot. Η ισραηλινή ηθοποιός που μας έχει κλέψει το μυαλό είναι ότι πιο γοητευτικό σε μελαχρινό κυκλοφορεί εκεί έξω.

Πέρα από αυτό όμως, σε αντίθεση με τις περισσότερες άλλες ταινίες του είδους, αυτή εδώ έχει γυναίκα πρωταγωνιστή. Και επιπροσθέτως γυναίκα στο τιμόνι της σκηνοθεσίας, την Πάτι Τζένκινς που είχε γυρίσει το συγκλονιστικό Monster (2003) με τη Σαρλίζ Θερόν. Αυτά τα στοιχεία, λοιπόν, μαζί με το γεγονός το φιλμ λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου έδιναν μια διαφορετική «μυρωδιά» που μας είχε σπάσει τη μύτη.

Τώρα που η Wonder Woman έσπασε ρεκόρ στο πρώτο της Σου-Κου επί αμερικανικού εδάφους, η προσμονή για την ελληνική πρεμιέρα μεγαλώνει. Γι’ αυτό είπαμε να σου παρουσιάσουμε τις γραφιστική δουλειές που φιλοξενήθηκαν στο Poster Posse.

Μιλάμε για 21 τιτανοτεράστια πόστερ από κάθε διαφορετική τεχνοτροπία που θα σου γλυκάνουν την αναμονή, μέχρι την αυριανή πρεμιέρα. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved