Avatar 2: Αποκαλύφθηκε η υπόθεση της συνέχειας του επικού sci-fi

Ο παραγωγός της ταινίας John Landau δεν κρατήθηκε και έδωσε όλες τις πληροφορίες του sequel του James Cameron.

Αν κάποιος ξέρει τα μυστικά για πώς πρέπει να γυριστεί μια ταινία που σπάει κάθε ρεκόρ, αυτός δεν είναι άλλος από τον James Cameron. To έκανε μία φορά με τον Τιτανικό, αλλά με το Avatar τίναξε το box office στον αέρα. Για περίπου μια δεκαετία ήταν στην πρώτη θέση με τις μεγαλύτερες εισπράξεις και μετά από ένα πολύ μικρό διάλειμμα που πήρε την πρωτιά το Avengers: Endgame, γύρισε στην κορυφή και αυτή τη στιγμή είναι το πιο επικερδές φιλμ όλων των εποχών συγκεντρώνοντας 2,8 δις έσοδα και συνεχίζει. 

 

 

Η ιστορία του Avatar ήταν αυτή ενός βετεράνου πεζοναύτη που βρίσκει τη λύτρωση σε έναν εξωγήινο πολιτισμό το έτος 2154. Στον πλανήτη Pandora γνωρίζει τους Na’vi οι οποίοι του προσφέρουν ένα σώμα για να ζήσει αποδεσμεύοντάς τον από την ανθρώπινη φύση και την αναπηρία που του είχε προκαλέσει η ζωή του στη Γη. Εκεί θα γνωρίσει τη Neytiri και όταν οι Na’vi θα βρεθούν μπροστά στον κίνδυνο από τους γήινους, ο Sully θα πολεμήσει για τη νέα του πατρίδα.

 

 

Ο John Landau αποκάλυψε πως η πλοκή του Avatar 2 θα επικεντρωθεί πάνω στην οικογένεια που έχει φτιάξει ο Sully στον πλανήτη Pandora. H ζωή τους και πάλι θα απειληθεί από τις εργασίες εξόρυξης της RDA και αυτή τη φορά έχει μια οικογένεια να υπερασπιστεί. Γι’αυτό και θα πάρουν τον δρόμο ενός είδους προφυγιάς και θα αφήσουν το πλούσιο δάσος στο οποίο μένουν για ένα άνυδρο και ξηρό μέρος. 

Εκεί θα συναντήσουν τους Metkayina, μια εντελώς άγνωστη φυλή που δεν είναι σίγουρο για το πόσο φιλόξενοι είναι. Η οικογένεια Sully νιώθει εντελώς έξω από τα νερά της, πολιτισμικά αλλά και περιβαλλοντικά, σαν ψάρια έξω από το νερό. 

 

 

Αυτό είναι μόνο μια μικρή ιδέα του σεναρίου του sequel του Avatar 2 και σύντομα θα αποκαλυφθούν κι άλλες λεπτομέρειες. Ο Landau αποκάλυψε επίσης ότι έχουν προγραμματιστεί συνολικά 4 ταινίες Avatar και πως ο Cameron έχει σαν στόχο να φτιάξει το δικό του sci-fi saga. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Cameron δουλεύει πάνω στο σύμπαν του πλανήτη Pandora εδώ και δεκαετίες. 

Η δουλειά αυτή άρχισε να αποδίδει καρπούς και πλέον το Avatar 2 είναι προ των πυλών και για τα υπόλοιπα sequel του Avatar δεν θα μεσολαβήσουν 13 χρόνια όπως συνέβη με τα δύο πρώτα. Η πρεμιέρα του Avatar 2 έχει προγραμματιστεί για τον Δεκέμβριο του 2022 και μέχρι τότε θα έχουμε μάθει ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για την οικογένεια Sully μαζί με τα ανάλογα trailer και φωτογραφίες.  

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved