The Matrix Resurections: Το νέο trailer έρχεται να ανατρέψει όλα όσα ξέραμε

Ο Keanu Reeves είναι πιο μάχιμος από ποτέ απέναντι σε ένα déjà vu που βρίσκεται στον πυρήνα του Matrix.

To νέο trailer της τέταρτης ταινίας Matrix είναι εδώ και μας δίνει μια πολύ μικρή ιδέα για όσα πρόκειται να δούμε, μάλλον να ανακαλύψουμε, αυτά τα Χριστούγεννα. Μια μικρή ιδέα που μας έβαλε στον σπόρο της αμφιβολίας για όλα όσα είχαμε πάρει ως δεδομένα από την τριλογία του Matrix. 

 

Αυτή τη φορά δεν ξέρουμε αν ο Keanu Reeves θα καταφέρει να καμπυλώσει τον χωροχρόνο και να αποφύγει σφαίρες, αλλά σίγουρα θα ρίξει αρκετό βρωμόξυλο σε στυλ John Wick crossover. Όμως η ουσία του trailer είναι αλλού. 

Μέσα σε αυτή την ταινία μικρού μήκους βλέπουμε θραύσματα από την πλοκή των τριών προηγούμενων Matrix τα οποία ενώνονται με μοντάζ στο τώρα, ό,τι κι αν σημαίνει το τώρα στο σύμπαν του Matrix. Φαίνεται πώς υπάρχουν πολλά ακόμα που πρέπει να ανακαλύψουμε για τον παράλληλο κόσμο ή όλα όσα μας αποκαλύφθηκαν δεν ήταν αλήθεια.  

 

 

Το άλλο στοιχείο της πλοκής που μαθαίνουμε από το trailer είναι η προσπάθεια του Neo να επανενωθεί με την Trinity. Σε αυτό το πλαίσιο βλέπουμε και την καταστροφική καταδίωξη με τη μοτοσικλέτα, σαν ένα remake της κλασική σκηνής.

 

 

Οι προσδοκίες που έχουν καλλιεργηθεί από το Matrix Resurections είναι υπερβολικά υψηλές και η Lana Wachowski έχει ένα πολύ μεγάλο στοίχημα να κερδίσει. Κυριακή, κοντή γιορτή βέβαια, μιας και η πρεμιέρα του νέου Matrix είναι στις 22 Δεκεμβρίου. Εμείς από την πλευρά μας να ευχηθούμε να μας δώσει όντως κάτι πραγματικά καινούργιο και να μην είναι απλά ένα ξεχείλωμα του franchise μέσα από ένα ανούσιο και κουραστικό μπλέξιμο του κουβαριού όπως έγινε με την τελευταία σεζόν του Dark. 

Λίγες μέρες υπομονή έμειναν και θα μάθουμε τα πάντα για το πώς μπορείς να αλλοιώσεις την πραγματικότητα, ή μήπως δεν θα μάθουμε ποτέ; 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved