Ένα σπέσιαλ επεισόδιο για τα Χριστούγεννα ετοιμάζει το HBO Max.

Υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που ακόμη διαφωνούν αν ταινίες του Χάρι Πότερ είναι τελικά για μεγάλους ή όχι. Εμείς σίγουρα βρισκόμαστε στο στρατόπεδο αυτών που πιστεύουν πως όχι απλά τα Χάρι Πότερ είναι ταινίες για μεγάλους αλλά ίσα ίσα είναι ταινίες που έχουν μείνει στην ιστορία αλλά και στις καρδιές μας.

Χτες το HBO Max αποκάλυψε στο κοινό πως τα Χριστούγεννα οι φανς του Χάρι Πότερ θα παρανοήσουν μιας και θα μεταδώσει ένα σπέσιαλ επεισόδιο αποκλειστικά για τους συνδρομητές του. Πίσω λοιπόν στο μαγικό Hogwarts και όσοι δεν έχουν ήδη συνδρομή τότε μάλλον ήρθε η καιρός να αποκτήσουν μία.

Το διάσημο franchise του μάγου οργάνωσε αυτό το σπέσιαλ επεισόδιο σαν φόρο τιμής για τα είκοσι χρόνια από την πρώτη ταινία.

 

 
 

Θα είναι ένα σπέσιαλ επεισόδιο σαν αυτό που είδαμε πριν μερικούς μήνες με τα “Φιλαράκια” και θα βρίσκονται φυσικά όλοι οι πρωταγωνιστές μαζί, να μιλούν για την εμπειρία τους και όχι μόνο. Ποιος δεν θέλει να δει ξανά την μαγική παρέα να κάνει τα κόλπα της στην οθόνη;

Έτσι, σε αυτό το σπέσιαλ, θα δούμε τους Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson και άλλους χαρακτήρες από τις οκτώ ταινίες, να γιορτάζουν το εμβληματικό franchise του Πότερ.

 

 
 

Ναι σε αυτό το έκτακτο και εορταστικό επεισόδιο θα δούμε πολύ κόσμο να περνάει από την οθόνη: Οι περισσότεροι βασικοί ηθοποιοί των 8 ταινιών του Χάρι Πότερ θα συμμετέχουν στο reunion σόου, όπως οι: Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Imelda Staunton, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Mark Williams, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Matthew Lewis, Evanna Lynch, και Ian Hart.

Δες εδώ στιγμές από την διάσημη σειρά ταινιών:

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved