Πριν κράξεις υπάρχει λόγος που έριξε «Χ».

Ο 61χρονος αστέρας του κινηματογράφου απέρριψε τα χρήματα λόγω των δεσμών μιας εταιρείας με μια «αμφισβητούμενη» χώρα. Ναι συμβαίνουν και αυτά, μπορεί το ποσό να σας φαίνεται μεγάλο αλλά στην ουσία ο Clooney ξέρει τι κάνει. Ο ίδιος εξηγεί γιατί το έκανε.

 

 
 

Είναι όντως αλήθεια αυτή η φήμη;

Ναι είναι αλήθεια, κάποτε ο Clooney όντως απέρριψε 35 εκ. δολάρια για δουλειά μίας και μόνο ημέρας. Ήταν κάτι που δεν το περίμενε ούτε ο ίδιος αλλά το έκανε γιατί τα χρήματα αυτά που θα έπαιρνε προερχόντουσαν από μία εταιρία με ύποπτες συνδέσεις με μία τρίτη χώρα.

Γιατί δεν τα δέχτηκε;

«Ναι όντως κάποτε απέρριψα 35 εκατομμύρια για μίας ημέρας δουλειά, ήταν από μία από εκείνες τις περιπτώσεις που πραγματικά δεν άξιζε» λέει ο διάσημος ηθοποιός. «Το συζήτησα με την γυναίκα μου και συμφωνήσαμε πως μάλλον δεν αξίζει».

 

 
 

«Τα χρήματα ερχόντουσαν από μία χώρα που δεν είμασταν σίγουροι για την φερεγγυότητα της».

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Clooney δεν ήταν πως είχε ανάγκη τόσο πολύ αυτά τα χρήματα. Μόνο από το Χόλυγουντ έχει καταφέρει να βγάλει αρκετά χρήματα έτσι ώστε να ζήσει εκατό ζωές.

 

 

Πόσο πλούσιος είναι ο George Clooney;

Σαν ιδρυτής της Casamigos tequila έχει καταφέρει το 2017 να βγάλει 1 δις δολάρια. Από την εταιρία Nespresso έχει καταφέρει να βγάλει 40 εκατομμύρια. Αλλά μόνο από την δουλειά του σαν ηθοποιός ο 60χρονος ηθοποιός μπορεί να χαρίσει σε 14 φίλους από 1 εκ. στον καθένα και πάλι να είναι βαθιά πλούσιος.

Και όντως το έκανε. «Όταν ήμουν άφραγκος με κοιμήσανε στον καναπέ τους και όταν δεν είχα στον ήλιο μοίρα με βοήθησαν». Ναι ο ηθοποιός χάρισε σε 14 φίλους του 1 εκ. δολάρια στον καθένα, έτσι για δώρο.

Αυτά γίνονται πραγματικά μόνο στα παραμύθια.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved