Η Sandra Bullock εξομολογείται για την γυμνή σκηνή της με τον Ryan Reynolds

Η πιο αστεία σκηνή της ταινίας The Proposal έχει την ιστορία της.

Η Sandra Bullock μας εξομολογείται πως κατάφερε να γυρίσει αυτή τη δύσκολη σκηνή στο πλευρό του Ryan Reynolds για την ταινία του 2009 The Proposal, και ακούγεται να είχε γίνει αρκετά άβολο μερικές φορές, ιδιαίτερα όταν o Reynolds δεν ήταν ικανός να ανταποκριθεί σωστά στις ανάγκες της σκηνής.

 

 

Πρωταγωνίστησαν ο ένας δίπλα στον άλλο στη ρομαντική κωμωδία, στην οποία ο Reynolds έπαιξε έναν ταλαιπωρημένο βοηθό που κατέληξε να παντρευτεί αναγκαστικά την αγχωτική αφεντικίνα του για να μην την διώξουν πίσω στον Καναδά.

Ωστόσο, στην πορεία χρειάστηκε να κινηματογραφήσουν μια ιδιαίτερα παράξενη σκηνή στην οποία και οι δύο ηθοποιοί ήταν εντελώς γυμνοί.

Λοιπόν, όχι εντελώς γυμνοί όπως αποδείχθηκε τελικά.

 

 
 

Μιλώντας πρόσφατα στο podcast About Last Night, η Bullock είπε στον οικοδεσπότη Adam Ray: «Ο Ryan κι εγώ γνωριζόμαστε από τότε που ήμασταν έφηβοι. Τον ξέρω πολλά χρόνια…»

«Έπρεπε να κάνουμε τη γυμνή σκηνή εκείνη την ημέρα και... είχαμε ένα κλειστό σετ, που σημαίνει ότι δεν επιτρέπεται σε κανέναν να είναι εκεί, μπαίνουν μόνο οι άνθρωποι του μακιγιάζ».

 

 
 

«Ο Ryan κι εγώ έχουμε κολλήσει αυτά τα πράγματα στο χρώμα της σάρκας πάνω μας, τα μαλλιά μου είναι ακριβώς πάνω από τις θηλές και ο Ryan ντρέπεται πολύ…αν και δεν θα έπρεπε».

 

 

«Η αλήθεια είναι πως κολλήσαμε κανονικά, ναι η σκηνή είναι αληθινή, αν εξαιρέσεις αυτές τις παραλλαγές που έχουμε πάνω μας, είναι κάπως γελοίο αλλά η σκηνή βγήκε σωστή» λέει η Bullock.

Η σκηνή πήρε πολύ χρόνο να γυριστεί σωστά. Ευτυχώς όλοι στο σετ είχαν άπειρη υπομονή. Δεν είναι κι εύκολο να κάνεις κάτι τέτοιο και να φαίνεται τόσο αληθοφανές.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved