Άλλο ένα τρελό stunt για το Mission Impossible 8.

Το ότι είναι τρελός ο Tom Cruise το ξέραμε, δεν ήταν ανάγκη άλλο ένα stunt για να μας το επιβεβαιώσει. Τώρα όμως το πράγμα αρχίζει και γίνεται πολύ επικίνδυνο. Ο άνθρωπος κάνει τρελά πράγματα εντελώς για τη νέα του ταινία.

Για μία ακόμη φορά ο Cruise θολώνει τις γραμμές στα όρια του τι είναι επικίνδυνο και τι όχι.

O 59χρονος αστέρας αφού ολοκλήρωσε πριν μερικούς μήνες τα γυρίσματα του Mission Impossible 7, ξεκουράστηκε για λίγο καιρό και τώρα ετοιμάζεται για τα γυρίσματα της 8ης "Επικίνδυνης Αποστολής". Ναι ο άνθρωπος αυτός δεν έχει σταματημό. Δεν μπορεί να κάτσει ούτε λεπτό και όχι μόνο αυτό αλλά κάνει και όλα τα stunts του.

Επειδή όμως ο Cruise αρέσκεται στον κίνδυνο και στην πραγματική ζωή, όχι μόνο στον ρόλο του πράκτορα Ethan Hunt, αυτόν τον καιρό προβάρει το πιο επικίνδυνο stunt της καριέρας του.

 

 
 

Το πιο επικίνδυνο stunt του Tom Cruise μέχρι σήμερα

Στις φωτογραφίες που κατέγραψε Βρετανική εφημερίδα, ο 59χρονος αστέρας βρίσκεται στους ουρανούς κυριολεκτικά με τη μόνη προστασία γύρω του να είναι μερικοί ειδικοί ιμάντες. Εντάξει Tom μάλλον το κάνεις επίτηδες, θέλεις να πεθάνεις και δεν το ξέρεις.

Εδώ θα δεις το επικίνδυνο αυτό stunt:

 

 

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ θα κρατιέται ανάποδα από το φτερό ενός αεροπλάνου του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου και συγκεκριμένα ένα Boeing B75N1 Stearman του 1941. Χμ…αυτός ο άνθρωπος σίγουρα έχει κάποιο πρόβλημα, δεν εξηγείται αλλιώς. Από την άλλη αυτό είναι που τον κάνει ξεχωριστό ηθοποιό. Δεν άφησε ποτέ κανέναν να κάνει τα stunts του, ούτε τώρα που ήταν πραγματικά επικίνδυνο.

Η σκηνή διαδραματίζεται στον αέρα φυσικά με τον Cruise να βγαίνει από το πιλοτήριο εν ώρα πτήσης(!) και να κάθεται στο φτερό σαν κύριος. Την ίδια στιγμή κάποιος άλλος πιλοτάρει το αεροπλάνο. Αυτό συμβαίνει σε υψόμετρο 2.000 μέτρων. Μάλιστα. Ελπίζουμε γενικά να έχει γράψει διαθήκη έτσι…Κρίμα είναι.

Ο ηθοποιός έμαθε να πιλοτάρει αυτό το μικρό αεροπλάνο πριν από λίγο καιρό. Οι ίδιοι οι κατασκευαστές αναφέρουν πως αυτό το stunt ήταν πολύ επικίνδυνο να το κάνει κάποιος που δεν έχει τόσο μεγάλη εμπειρία. Κι όμως ο Cruise δεν μάσησε. Τι να πούμε. Μπράβο στον άνθρωπο, είναι πραγματικά ικανός.

 

 
 

Τι δηλώνει ο ίδιος ο Tom Cruise όταν τον ρωτάνε γιατί κάνει τα stunts ο ίδιος;

Είμαι ένας ηθοποιός που του αρέσει η φυσική επαφή και λατρεύω να τα κάνω. Μελετώ, προπονούμαι και ξοδεύω πολύ χρόνο για να βρω πως θα γίνει. Έχω σπάσει πολλά κόκκαλα. Η πρώτη φορά που εκτελώ κάθε κασκαντερική σκηνή μου σπάει τα νεύρα, αλλά είναι και συναρπαστική. Μου έχουν πει αρκετές φορές κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων να σταματήσω να χαμογελάω.

 

 
 

Η επόμενη ταινία του Tom Cruise στην καριέρα του δεν της λείπει και πάλι ο κίνδυνος καθώς θα γυρίσει μια ταινία στο διάστημα με τον σκηνοθέτη Doug Liman (Edge of Tomorrow) σε συνεργασία με την SpaceX.

Το Mission Impossible 7 αναμένεται στις 30 Σεπτεμβρίου του 2022 και αντίστοιχα το Mission Impossible 8 θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο του 2023.

Δες εδώ σκηνές από τα stunts:

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved