Ο Alfie Solomons είναι στο teaser trailer και φουντώνει την αγωνία μας.

Σίγουρα όλοι μας περιμένουμε τώρα και πολύ καιρό την επιστροφή της πιο cool σειράς εκεί έξω. Το Peaky Blinders μας χάρισε τα τελευταία χρόνια στιγμές απίστευτης απόλαυσης και τώρα ξέρουμε πως αυτό θα διαρκέσει μία ακόμη τελευταία σεζόν. Γνωρίζουμε πως το 2022 θα είναι η χρονιά του Peaky Blinders αλλά από την άλλη λυπόμαστε και λίγο που δεν θα ξαναδούμε τις περιπέτειες της φημισμένης αυτής συμμορίας.

Η δουλειά ξεκινάει με Alfie Solomons

Ξεχνάει κανείς τον Εβραίο συμμορίτη Alfie Solomons; Μάλλον όσοι έχουν εντρυφήσει στη σειρά τον θυμούνται πολύ καλά. Ε λοιπόν ο Alfie aka Tom Hardy επιστρέφει δριμύτερος και μας παίρνει το μυαλό.

 

 

Ο άσπονδος μαφιόζος και συνέταιρος του Tommy Shelby aka Cillian Murphy θα κάνει μια ακόμη εμφάνιση στο φινάλε. Αυτό μόνο καλό μπορεί να μας κάνει μιας και τα επεισόδια που είχαν μέσα και τον Tom Hardy ήταν κάτι παραπάνω από υπέροχα.

Όπως ακούγεται να λέει ο Thomas: "Μόλις έγραψα το τελευταίο σου κεφάλαιο" κάτι που σημαίνει ότι θα ετοιμάσουν πάλι ένα τεράστιο κόλπο και ίσως plot twist. Όπως συνέβη και με τον υποτιθέμενο θάνατο του Alfie. Δεν μας χαλάει έτσι δεν είναι; Από την άλλη όμως σίγουρα το κοινό έχει τεράστιες προσδοκίες από τη σειρά και σίγουρα πρέπει να έχουν σκεφτεί κάτι πολύ καλό για να μας εντυπωσιάσουν.

 

Πότε όμως θα δούμε την τελευταία σεζόν;

Να περιμένετε λοιπόν την επιστροφή του Thomas του Cillian Murphy και των υπόλοιπων Shelbys στις οθόνες σας τον Ιανουάριο του 2022, όπου εκτός απροόπτου στην Ελλάδα θα προβληθεί και μέσα από το Netflix, το οποίο διανέμει διεθνώς την σειρά του BBC. Αυτό ακούγεται αισιόδοξο κι όλοι μας πραγματικά προσευχόμαστε για κάτι τέτοιο.

 

 

Θα υπάρξει τελικά και ταινία;

Κι όμως έτσι ακούγεται τώρα και κάμποσο καιρό. Η σειρά θα κλείσει μάλλον με μία μεγάλου μήκους ταινία. Αυτό κι αν είναι ωραίο. Στα αυτιά μας μοιάζει απίστευτο. Οι φανατικοί της σειράς πραγματικά θα αποζημιωθούν.

 

 
 

Η 6η σεζόν δε θα είναι η τελευταία φορά που θα δούμε τους Shelbys ωστόσο, καθώς εδώ και καιρό είναι γνωστό πως το saga θα ολοκληρωθεί με μια κανονική ταινία. Ταινία που υποτίθεται θα κλείνει οριστικά την όλη ιστορία της συμμορίας.

Η διαβόητη οικογένεια γκάνγκστερ θα ξεκινήσει τα γυρίσματα της ταινίας Peaky Blinders εντός του 2023, όπως αποκάλυψε ο δημιουργός της σειράς Steven Knight. Έχουμε ακόμη καιρό  γι’ αυτό, προέχει τώρα η τελευταία σεζόν.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved