Ανησυχούμε ήδη για τον Nicolas Cage στο ρόλο του Δράκουλα

Κατά τα άλλα θα σταματούσε την υποκριτική.

Ναι η μίξη των κόσμων μέσα στα Universal Studios είναι γεγονός και πλέον θα βλέπουμε στις οθόνες μας πολλούς από τους ήρωες διάσημων ταινιών να μπερδεύονται υπέροχα μέσα σε νέες ταινίες και πρωτότυπα σενάρια. Το συγκεκριμένο εγχείρημα ονομάζεται The Dark Universe ή the DUCU (Dark Universal Cinematic Universe). Όπως η Marvel ανακατεύει τους ήρωες και τους κόσμους της έτσι θα κάνει τώρα και η Universal.

Πρόσφατα υπέγραψαν γιγαντιαία συμβόλαια ηθοποιοί που είναι εντελώς larger than life και που έχουμε μάθει να τους βλέπουμε μόνο πρωταγωνιστές στις δικές τους ταινίες. Για παράδειγμα η Universal έχει ήδη υπογράψει τον Russell Crow σαν Dr. Jekyl και τον Xavier Bardem σαν Dr. Frankenstein.

 

 

Ένας νέος κόσμος σινεματικής απόλαυσης ξεκινάει.

Μετά τις φασαρίες του Johnny Depp με την Amber Heard και τις ζημιές που έπαθε η Universal με το The Mummy με τον Tom Cruise, τώρα έρχεται μία νέα πολύ δυνατή φήμη να πλαισιώσει τα λεγόμενα μας. Ο Nicolas Cage κλήθηκε να υποδυθεί τον διάσημο ήρωα του Bram Stoker, δηλαδή τον μοναδικό Dracula.

 

 
 

Η ταινία όμως δεν θα επικεντρώνεται στον ίδιο τον Dracula αλλά στον βοηθό του τον Renfield που θα υποδυθεί ο Nicholas Hoult.

Ο Renfield είναι ένας ήρωας που έχει πολύ διάσημο παρελθόν μιας και τον έχουν υποδυθεί τέρατα της νέας αλλά και πιο παλιάς showbiz όπως οι Klaus Kinski και Tom Waits.

 

 
 

Το φιλμ θα είναι μία πιο ελαφριά εκδοχή της ιστορίας του Stoker και έχει πίσω από την κάμερα τον Chris McKay που έκανε τα What We Do In the Shadows και The Lego Batman Movie και στο σενάριο τον Ryan Ridley που έχει γράψει το διάσημο Rick and Morty.

Ελπίζουμε λοιπόν να πάνε όλα καλά με το Dark Universe μιας και είναι πολλά υποσχόμενο.

Δες εδώ τις πιο γνωστές ταινίες του Nicolas Cage και στιγμιότυπα από τον Δράκουλα στο σινεμά:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved