Πολύ τυχεροί Άγγλοι αναγκάστηκαν να περάσουν 4 μέρες σε μια pub

O λόγος ήταν μια χιονοθύελλα που χτύπησε ξαφνικά την περιοχή η οποία τους κράτησε ομήρους στην pub του 17ου αιώνα. 

Η Tan Hill Inn είναι μια κλασική pub στο στο Dales του Yorkshire η οποία κατέχει το ρεκόρ για την pub με το μεγαλύτερο υψόμετρο στην Αγγλία. Είναι χτισμένη τα 528 μέτρα κι εκτός από το υψόμετρο, είναι και πολύ εκτεθειμένη στα στοιχεία της φύσης. Αυτό σημαίνει ότι δεν θες να βρίσκεσαι εκεί όταν αρχίσει να φυσάει μανιωδώς και να ρίχνει χιόνι. Αλλά και πάλι, ίσως είναι το πλέον κατάλληλο μέρος για κάποιους άλλους.

61 συνάνθρωποί μας δεν είχαν το περιθώριο της επιλογής όταν η κακοκαιρία Arwen χτύπησε την περιοχή την περασμένη Παρασκευή στις 26/11 αποκόπτοντας την pub από τον πολιτισμό, αν μπορεί κάποιος να χαρακτηρίσει πολιτισμό το Yorkshire. Αρχικά οι 61 θαμώνες της pub βρέθηκαν εκεί για να δουν τους Noasis, μια μπάντα που παίζει τραγούδια των Oasis, αλλά τελικά έκατσαν τόσο πολύ που θα μπορούσαν να τα ξαναβρούν τα αδέρφια Gallagher.

 

 

Με το χιόνι να πλησιάζει τα παράθυρα του πρώτου ορόφου έπρεπε να καταστρωθεί ένα σχέδιο επιβίωσης, αλλά και ομαλής διαβίωσης για να μην κατέληγε η όλη φάση σε sequel του ταραντινικού Hateful Eight. Έπαιξαν επιτραπέζια, είδαν ταινίες στον προτζέκτορα, έστησαν μπουφέδες με φαγητό, μέχρι και κυριακάτικο τραπέζι έκαναν. 

Οι καναπέδες και τα τραπέζια έγιναν αυτοσχέδια κρεβάτια και σύμφωνα με τους θαμώνες το highlight του τριημέρου ήταν ότι τραγούδησαν live karaoke με τη βοήθεια της μπάντας που είχε ξεμείνει κι αυτή μαζί τους. H υπεύθυνη της pub Nicola Townsend, μιλώντας στο πρακτορείο ειδήσεων PA καθησύχασε τον έξω κόσμο ότι δεν σφάζονται μεταξύ τους οι αποκλεισμένοι και μάλιστα περνάνε τόσο καλά που δεν θέλει να φύγει κανείς από εκεί. 

 

 

Η αναγκαστική διαμονή στην pub δεν έχτισε φιλίες μόνο μεταξύ των θαμώνων, αλλά και με το προσωπικό της pub. Λίγο πριν φύγουν, οι πελάτες βοήθησαν τους υπαλλήλους με τον χριστουγεννιάτικο στολισμό και μάζεψαν 300 λίρες πουρμπουάρ σαν ευχαριστώ προς το προσωπικό για την άψογη φιλοξενία.

Για τους περισσότερους Άγγλους είναι στόχος ζωής και άπιαστο όνειρο να καταφέρουν να περάσουν ένα ολόκληρο τριήμερο πίνοντας περιτρυγιρισμένοι από τη θαλπωρής μιας ιστορικής pub και για 61 από αυτούς μόλις έγινε πραγματικότητα, μιας και τους ήρθε κυριολεκτικά ουρανοκατέβατη η ευκαιρία. Το ηθικό δίδαγμα της περιπέτειας αυτής; Να μην εγκαταλείπεις ποτέ την ελπίδα. Συνέχισε να βγαίνεις για μπίρες με τους φίλους σου και κάποια στιγμή θα σου χαμογελάσει κι εσένα η τύχη. 

 

 

  

   



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved