Θα έμενες σε ένα σπίτι σχεδιασμένο από τη Lamborghini;

Αν είχε και μια άσπρη Countach στο γκαράζ, δεν θα βγαίναμε ποτέ από αυτό.

Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, οι κόσμοι του real estate και των εξωτικών αυτοκινήτων έχουν πάρα πολλά κοινά, εκτός από το πελατολόγιό τους. Αρχικά είδαμε το project με λιτό όνομα Aston Martin Residences στο Μαϊάμι. Ένα αρκούντως εντυπωσιακό αρχιτεκτονικό εγχείρημα σχεδόν πάνω στο κύμα με θέα τον ωκεανό. Φυσικά οι παροχές και οι ανέσεις ήταν αδιανόητης χλιδής και τιμή των διαμερισμάτων δεν στάθηκε εμπόδιο για να βρει γρήγορα ιδιοκτήτη μέχρι και το τελευταίο διαμέρισμα. Το παιχνίδι μόλις ξεκίνησε. 

 

 

Τη δόξα της Aston Martin ζήλεψαν οι Ιταλοί της Lamborghini και ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα να σχεδιάσουν σπίτια με το δικό τους χαρακτηριστικό ύφος. Αυτή τη φορά το συγκρότημα των πολυτελών κατοικιών δεν θα είναι στο Μαϊάμι, αλλά σε ένα άλλο μέρος, εξίσου ζεστό, παραθαλάσσιο και γεμάτο πλούσιους που θέλουν να επενδύσουν σε εξεζητημένα σπίτια, στο Dubai.

To Dubai Hills Estate είναι μια απομονωμένη γειτονιά, για την ακρίβεια περιφραγμένη όπως τα gated communities στην Αμερική. Αντί για διαμερίσματα όπως αυτά του Aston Martin Residences, αυτή τη φορά θα χτιστούν αυτόνομες πολυεπίπεδες βίλες σε αρχιτεκτονικό στυλ που δεν θα ξεφεύγει από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα του εμιράτου. Η συνεισφορά της Lamborghini θα περιοριστεί στο εσωτερικό τους.

 

 

Ολόκληρη η διαρρύθμιση, ο διάκοσμος, τα έπιπλα, ακόμα και οι ταπετσαρίες έχουν την υπογραφή της Lamborghini και σε πάρα πολλά σημεία είναι αναγνωρίσιμα τα «κοφτερά» μοτίβα που έχουν ταυτιστεί με τα ιταλικά hypercars. Ακόμα και τα χρώματα που έχουν χρησιμοποιηθεί, θυμίζουν τις εντυπωσιακές αποχρώσεις των Huracan και Aventador. 

 

 

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των μηχανικών, οι βίλες θα είναι έτοιμες για τους τυχερούς ιδιοκτήτες τους στα μέσα του 2026, όμως μην τρέχετε, ακόμα κι αν σας περισσεύουν μερικά εκατομμύρια, κατάφεραν να τα πουλήσουν όλα με βάση τα σχέδια που βλέπουμε στις φωτογραφίες.

Κατά διαβολική σύμπτωση το Dubai Hills Estate με τις βίλες Lamborghini είναι πάρα πολύ κοντά στην πίστα F1 του Dubai. Βγαίνεις από το σπίτι, μπαίνεις στη Lamborghini, κάνεις μερικούς γύρους να ξεδώσεις κι επιστρέφεις για το μεσημεριανό.   

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved