Πόσο loser διαρρήκτης πρέπει να είσαι για να κλέψεις τον Μιχάλη Ζαμπίδη;

Αν σχεδιάζεις διάρρηξη, μάθε τουλάχιστον πρώτα σε ποιον ανήκει το σπίτι.

Κατά καιρούς πρέπει να έχεις ακούσει πολλές και διάφορες αποτυχημένες ληστείες και διαρρήξεις. Είτε εδώ, είτε στο εξωτερικό. Περιπτώσεις που ο επίδοξος κλέφτης έκανε πολύ λάθος επιλογή και διάλεξε τον λάθος άνθρωπο. Από αστυνομικό, μέχρι βετεράνο στρατιωτικό και δάσκαλο πολεμικών τεχνών. Η τελευταία αποτυχημένη απόπειρα, έγινε έξω από το σπίτι του Iron Mike της καρδιάς μας, του Μιχάλη Ζαμπίδη, όταν δύο ανήλικοι διαρρήκτες επιχείρησαν να μπουν σπίτι του.


Η φάση με τον Iron Mike είναι απλή. Μπορεί να είναι καλοσυνάτος, να είναι έξω καρδιά, να είναι χαμογελαστός και ευγενικός, αλλά άπαξ και κάνεις το λάθος να τον βάλεις απέναντί σου, μάλλον δεν θα την βγάλεις καθαρή. Διόρθωση. Σίγουρα δεν πρόκειται να την βγάλεις καθαρή. Να θυμίσουμε στον κόσμο ότι και ένα πρωτοπαλίκαρο από την γειτονική Τουρκία έλεγε μία εποχή διάφορα γλυκόλογα στον Ζαμπίδη, αλλά του βγήκε ξινό. Παρά τις απειλές και τις κουβέντες που έλεγε. Ας το θυμηθούμε όλοι μαζί για τα μάτια του κόσμου.

 

 

Το θέμα εδώ όμως είναι απλό. Αυτοί οι δύο πιτσιρικάδες, όπως μας ενημερώνει το ρεπορτάζ, βγάζανε φωτογραφίες για το σπίτι του Mike. Ποιος ξέρει αν θα ήταν οι ίδιοι που θα έμπαιναν ή απλά εκτελούσαν χρέη τσιλιαδόρου. Ρε ειλικρινά, θέλετε να κάνετε μπούκα σε σπίτι και δεν έχετε ιδέα σε ποιον ανήκει; Δηλαδή έτσι σχεδιάζονται οι διαρρήξεις; Πάμε και ό,τι γίνει; Έβγαζαν φωτογραφίες και δεν έκαναν το πιο απλό πράγμα, να ψάξουν ποιο είναι το άτομο που θα επιχειρήσουν να κλέψουν. Πρέπει να είναι ένα από τα επικότερα fails στην ιστορία των διαρρήξεων που δεν πρόλαβαν καν να ολοκληρωθούν, καθότι ο Μιχάλης τελείωσε την όλη ιστορία χωρίς να ρίξει ούτε μία γροθιά – μάλιστα τους είπε ότι αν διανοηθούν να τρέξουν «και θα σας προλάβω  και θα σας χτυπήσω».Αλλά πραγματικά, αν τους άξιζε κάτι, ήταν να κατάφερναν να μπουν μέσα και να έτρωγαν τέτοιο ξύλο, που όχι διάρρηξη δεν θα ξαναέκαναν, αλλά στο άκουσμα της λέξης και μόνο θα τους έπιανε φτέρνισμα. Είναι σαν να μπήκες στο σπίτι του Liam Neeson στο Taken και αποφάσισες να κάνεις ληστεία. Δεν μπλέκεις.

Και επειδή ποτέ δεν ξέρεις ποιος σε διαβάζει και πόσο νέος είναι και τι έχει στο μυαλό του, φροντίσαμε να βάλουμε και ένα ωραιότατο βίντεο για να θυμηθεί ο κόσμος ποιος είναι ο Iron Mike και τι μπορεί να κάνει. Περαστικά τους και άλλη φορά να προσέχουν.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved