Θα ήθελες το FIFA να παίζει την μουσική της μπάντας σου;

Οι Ουαλοί Public Order κατάφεραν ακριβώς αυτό και χωρίς να έχουν καν δίσκο.

Πέρα του ότι η μουσική στα video games είναι ένας ξεχωριστός κλάδος, αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς γνωστές μπάντες και μουσικός. Από τον Hans Zimmer που έχει γράψει μουσική για video games μέχρι τους Linkin Park. Όμως τα ετήσια παιχνίδια όπως το FIFA που κάθε χρόνο κυκλοφορούν με διαφορετικό soundtrack, είναι μία καλή ευκαιρία για να αναδειχθούν νέες μπάντες. Κάποιες έχουν μόλις βγάλει δίσκο. Η περίπτωση όμως των Public Order από μία κωμόπολη της Ουαλίας, είναι ακόμη πιο ιδιαίτερη.

 

 

Οι Jac Dodson, David Ashraf και Elis Lloyd-Jones κατάγονται από το Merthyr Tydfil που μέχρι πρότινος, μάλλον δεν ήξερες ότι δεν υπάρχει στον χάρτη. Πίστεψαν τόσο πολύ ωστόσο στο ένα και μοναδικό ολοκληρωμένο τραγούδι που έχουν βγάλει, που δεν δίστασαν να το παρουσιάσουν μέσω του ατζέντη τους στην ΕΑ. Το αποτέλεσμα; Το Feels Like Summer των Public Order όχι μόνο μπήκε στη λίστα με τα περίπου 60 διαφορετικά τραγούδια που ακούγονται στο παιχνίδι, αλλά είναι ένα και από τα πιο διάσημα του φετινού FIFA 22.

 

 

Κερασάκι στην τούρτα, είναι φυσικά το low budget βιντεοκλίπ που έχουν γυρίσει στην γενέτειρά τους και εκτός από μία ιδιαίτερη λατρεία (μάλλον) στον Tom Jones, δείχνουν όλη εκείνη την τίμια επαρχιώτικη ζωή στα περίχωρα της Ουαλίας και φυσικά έναν ολόκληρο διαφορετικό κόσμο. Βέβαια όπως λένε και οι ίδιοι, Wales never Fails. Σε κάθε περίπτωση, οφείλουμε να χαιρετίσουμε την οποιανδήποτε επιτυχία μιας νέας μπάντας. Τώρα βέβαια πρέπει να αποδείξουν ότι μπορούν να βγάλουν και δίσκο.

Οπότε αν είχες δεύτερες σκέψεις για το να δοκιμάσεις την τύχη σου με το δικό σου συγκρότημα, μην σκας αν δεν έχετε ολοκληρώσει δίσκο. Κάποιες φορές, όπως στην περίπτωση των Public Order, ένα τραγούδι αρκεί για να φέρει την επιτυχία.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved