O Ridley Scott νομίζει πως οι millennials φταίνε για την εισπρακτική αποτυχία του The Last Duel

Mετά το κράξιμο στη Marvel συνέχισε τα βέλη προς άλλη κατεύθυνση.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Ridley Scott δεν είναι καθόλου μα καθόλου χαρούμενος μιας και το The Last Duel δηλαδή η τελευταία του ταινία, δεν πάει και πολύ καλά στο box office.

Η ταινία είναι ένα ιστορικό δράμα στο οποίο πρωταγωνιστούν οι Jodie Comer, Matt Damon, Adam Driver και Ben Affleck.

Η ταινία είναι βασισμένη σε αληθινή ιστορία και ακολουθεί τη ζωή του Jean De Carrouges και του Jacques Le Gris, δύο φίλων που τελικά γίνονται εχθροί αφού η σύζυγος του Carrouges, Marguerite, δέχεται επίθεση από τον Le Gris. Έτσι, ο Carrouges μπαίνει μπροστά θέλοντας να υπερασπιστεί την τιμή της συζύγου του και καλεί τον πρώην φίλο του σε μία μάχη που μόνο ένας θα μείνει ζωντανός.

 

 

Με λίγα λόγια η ταινία υπόσχεται άπειρη επικούρα εποχής και φυσικά εμείς άλλο που δεν θέλουμε. Βέβαια τα πράγματα μάλλον δεν πάνε και τόσο καλά στην πράξη και συγκεκριμένα στο box office μιας και οι εισπράξεις δεν είναι και τόσο καλές, όχι τουλάχιστον όσο τις περίμενε να είναι ο σκηνοθέτης της ταινίας Ridley Scott.

 

 
 

Την προηγούμενη εβδομάδα στην οποία βγήκε στους κινηματογράφους η ταινία (στην Αμερική) τελικά δεν απέδωσε όσο θα ήθελαν οι παραγωγοί της. Για να φτιαχτεί η ταινία χρειάστηκε ένα budget του ύψους των 100 εκατομμυρίων δολαρίων και μέχρι στιγμής έχει δώσει πίσω μόνο 28 εκατομμύρια.

 

 
 

Σίγουρα θα υπάρχουν πολλές αιτίες για τις οποίες τελικά ο κόσμος δεν πήγε στο σινεμά να δει την ταινία, ο ίδιος ο Scott όμως έχει καταλήξει στο δικό του συμπέρασμα, το οποίο είναι πως για όλα φταίνε οι Millennials και τα «κινητά τους τηλέφωνα». Ακούγεται κάπως γενικό έτσι δεν είναι;

Συγκεκριμένα το ανέφερε στο Podcast του Marc Maron's WTF. Συγκεκριμένα είπε: «Οι millennials δεν θέλουν να μάθουν τίποτα εκτός αν τους το δείξεις στο τηλέφωνο τους».

Μπορεί να μην πήγε πολύς κόσμος να το δει αλλά όσοι πήγαν όμως λένε πως η ταινία είναι όντως φανταστική.

Δες εδώ σκηνές από την ταινία the Last Duel:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved