South Park: To teaser του Post-Covid μας δείχνει τον Kyle και τον Stan σαν ενήλικες

Stan, Kyle, Cartman και Kenny επιβίωσαν την πανδημία αλλά δεν θα είναι ποτέ ξανά οι ίδιοι.

Η Paramount μόλις κυκλοφόρησε ένα teaser το οποίο αναφέρεται στην ταινία Post Covid του South Park. Η νέα ταινία θα λέει την ιστορία των γνωστών πρωταγωνιστών Stan, Kyle, Cartman και Kenny, 40 χρόνια μετά την πανδημία. Με λίγα λόγια θα δούμε τους αγαπημένους μας μικρούς κάφρους να είναι ενήλικες. Αυτό ίσως να έχει ενδιαφέρον. Τουλάχιστον έτσι φαίνεται από το teaser.

To teaser είναι το επίσημο follow up από το pandemic special που είχε κυκλοφορήσει πρόσφατα. Εδώ βλέπουμε τους κλασικούς ήρωες να είναι πλέον μεγάλοι και να προσπαθούν να λύσουν ένα σοβαρό πρόβλημα. Από το teaser καταλαβαίνουμε πως όλα αυτά τα χρόνια δεν έβλεπαν ο ένας τον άλλο.

Στο teaser βλέπουμε τον Stan και τον Kyle να μιλάνε, όπως επίσης βλέπουμε και τον πατέρα του Stan, ο οποίος έχει γεράσει πολύ.

 
 
 

Η πρεμιέρα της ταινίας θα γίνει στις 25 Νοεμβρίου και θα έχουν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν μόνο όσοι έχουν Paramount+. Προσοχή όμως η ταινία θα είναι διαθέσιμη μόνο για μία ημέρα, οπότε να το έχετε υπόψιν σας.

 

 

Εμείς φυσικά άλλο που δεν θέλουμε, λίγο ακόμη South Park και μάλιστα καινούρια ταινία, είναι ότι πρέπει. Η ιδέα είναι αρκετά πρωτοποριακή, δηλαδή να δούμε τους ήρωες 40 χρόνια μετά. Σίγουρα η ταινία θα έχει γέλιο τώρα βέβαια να γίνεις συνδρομητής του Paramount+ μόνο και μόνο γι’ αυτό…εκεί τώρα δεν ξέρω.

Αναμένουμε λοιπόν για αύριο.

Δες εδώ εικόνες από τη διάσημη σειρά του South Park:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved