Peaky Blinders: Έχουμε καλά νέα για την 6η σεζόν της σειράς

Η αναμονή σε λίγο θα τελειώσει και η ιστορία της Shelby Family θα συνεχιστεί.

Τόσο καιρό περιμένουμε τώρα ήρθε η ώρα να δικαιωθούμε επιτέλους. Ναι το Peaky Blinders έρχεται πιο νωρίς απ’ ότι το περιμέναμε τελικά, κι έτσι όλοι μας θα απολαύσουμε ξανά τη συμμορία του Thomas Shelby στις οθόνες μας. Κι αυτό έγινε με μία μικρή φήμη που κυκλοφόρησε πρόσφατα στο ίντερνετ. Καμιά φορά όμως και η αναμονή μπορεί να σε αποζημιώσει. Ακούσαμε πως η έκτη σεζόν θα είναι μία από τις πιο δυνατές της σειράς κι αυτό μας χαροποίησε ιδιαίτερα. 

 

 

Ένα από τα πολλά αρνητικά επακόλουθα της εποχής που ζούμε και της πανδημίας, ήταν και το πάγωμα των γυρισμάτων της 6ης σεζόν των Peaky Blinders. Ναι αυτό κάπως μας ξενέρωσε να πούμε την αλήθεια γιατί αν δεν ήταν η πανδημία τότε τώρα θα είχαμε στα χέρια μας την έκτη σεζόν της σειράς.

Μήπως όμως πρέπει να κάνουμε ένα φρεσκάρισμα της σειράς για να είμαστε έτοιμοι για τη νέα σεζόν; Προετοιμασμένοι και ενημερωμένοι; Για σκεφτείτε το.

 

 
 

Προ κορωνοϊού λοιπόν, όλα έδειχναν πως ο Tommy κι η παρέα του θα επέστρεφαν στο BBC και εν συνεχεία στην πλατφόρμα του Netflix, κάπου στα μέσα του ’20, άντε τέλη του ίδιου έτους. Όπως πολύ καλά γνωρίζεις, κάτι τέτοιο δε συνέβη ποτέ, με τον σκηνοθέτη Anthony Byrne να δηλώνει ξεκάθαρα, ότι λόγω της παρούσας κατάστασης, η 6η σεζόν αποκλείεται να κυκλοφορήσει πριν τα τέλη του ’21.

 

Αυτό μας έριξε στα πατώματα μιας και είχαμε άλλες βλέψεις για την έκτη σεζόν. Τώρα όμως από ένα tweet μάθαμε πως η σειρά θα έρθει πιο νωρίς απ’ ότι είχε στην αρχή ανακοινωθεί.

 

 

Όλο το cast, καθώς και οι υπόλοιποι δημιουργοί της σειράς, φρόντισαν εδώ και αρκετούς μήνες να κρατήσουν τα στόματά τους ερμητικά κλειστά και τα social media τους πολύ προσεγμένα, χωρίς να δίνουν αφορμές για στεναχώριες ή για τρελές ανυπομονησίες. Κι αυτή είναι μια τακτική που ακολουθείται όλα αυτά τα χρόνια, οπότε οκ, δεν είχαμε θέμα.

Εμείς κάνουμε λίγο ακόμη υπομονή για την έκτη σεζόν…τι άλλο να κάνουμε.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved