Αυτά είναι τα πιο καλά κρυμμένα μυστικά από τα Φιλαράκια

Για να δούμε πόσο διαβασμένος είσαι. 

Τα Φιλαράκια είναι η σειρά που μας έχει συνοδεύσει πιστά μέσα στα χρόνια και όλοι μας έχουμε δει έστω κι ένα επεισόδιο.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στα στούντιο της Warner Bros. στο Μπέρμπανκ της Καλιφόρνια. Και οι δέκα σεζόν των Friends κατατάσσονται στην πρώτη δεκάδα των τηλεθεάσεων των σεζόν, αφού έφτασε τελικά στο νούμερο ένα στην όγδοη σεζόν του. Αν όμως νομίζεις πως τα ξέρεις όλα για αυτή τη σειρά αλλά και για τους διάσημους πρωταγωνιστές της τότε μάλλον κάνεις λάθος.

 

 
 

Υπάρχουν πολλά κρυμμένα μυστικά πίσω από το πλατό της σειράς που κανείς δεν τα ξέρει. Εμείς τα ανακαλύψαμε και σου τα παρουσιάζουμε. Τι μυστικά είναι αυτά όμως; Θα δεις πιο κάτω…

Δες εδώ κάποια από τα μυστικά των Friends:

 

 

Το φινάλε της σειράς προβλήθηκε στις 6 Μαΐου 2004 και το παρακολούθησαν περίπου 52,5 εκατομμύρια Αμερικανοί θεατές καθιστώντας το πέμπτο "most-watched" φινάλε σειράς στην ιστορία της τηλεόρασης, και το "most-watched" τηλεοπτικό επεισόδιο της δεκαετίας του 2000.

 

 
 

Φιλαράκια έχουν σταματήσει να προβάλλονται πολλά χρόνια τώρα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι η σειρά δεν συζητιέται ακόμα και φυσικά υπάρχουν πολλά γεγονότα και ιστορίες που δεν γνώριζε κανείς και όπως είναι λογικό χρόνια μετά αρχίζουν και αποκαλύπτονται.

Μία τόσο διάσημη σειρά δεν θα γινόταν να μην έχει και καλά κρυμμένα μυστικά πίσω της. Τα Φιλαράκια έχουν τα μυστικά τους κι εμείς ανακαλύψαμε από έγκυρη πηγή ποια είναι αυτά. Μερικά είναι αστεία και άλλα απλά παράξενα.

Δες εδώ μερικά από αυτά τα μυστικά:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved