Αν σου άρεσε το Lord of the Rings τότε θα λατρέψεις το Wheel Of Time

Ετοιμάσου για μία μοναδική εμπειρία φαντασίας και επικών επεισοδίων.

Πολλοί θα το χαρακτηρίσουν ως το νέο Game of Thrones, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι το The Wheel of Time είναι η νέα σειρά υπερπαραγωγή που εισάγει μία νέα εποχή στον κόσμο της επικής φαντασίας. Κι όμως πολλοί έχουν τολμήσει να το συγκρίνουν ακόμη και με τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.

Το πρώτο τρέιλερ μόλις κυκλοφόρησε και οι προσδοκίες έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο με τους οπαδούς να μην περιμένουν τη στιγμή του πότε θα κυκλοφορήσει. Είναι να μην είσαι φαν των βιβλίων του Robert Jordan ο οποίος έχει για δάσκαλο φυσικά, ποιον άλλο, τον ίδιο τον Τόλκιν.

 

 

Το The Wheel of Time είναι μία δραματική σειρά φαντασίας που βασίζεται στην ομώνυμη σειρά βιβλίων από τον Robert Jordan. Σε ταξιδεύει σε έναν μαγικό κόσμο πολέμου και μαγείας. Αν δεν έχεις διαβάσει τα βιβλία (τα οποία είναι πολλά) τότε μάλλον πως ήρθε η ώρα.

 

 
 

Διαθέτει ένα εξαιρετικό καστ, ενώ στον πρωταγωνιστικό ρόλο βλέπουμε την πολυβραβευμένη – πρόσφατα για το I Care A Lot του Netflix – Rosamund Pike. Το The Wheel of Time βαδίζει στα χνάρια όχι μόνο του Game of Thrones, αλλά επίσης του The Witcher και του Lord of the Rings. Ναι είναι πολλοί εκείνοι που το συγκρίνουν από τώρα με αυτά τα δύο άλλα μεγάλα θηρία της φαντασίας.

 

 
 

Το ερώτημα που γεννάται είναι πού θα δούμε αυτή τη σειρά. Το The Wheel of Time είναι μία ακριβή παραγωγή της Amazon, που σημαίνει ότι θα προβάλλεται αποκλειστικά στο Amazon Prime Video. Οπότε μάλλον θα πρέπει να επενδύσεις λίγα παραπάνω ευρώ για να κάνεις μία συνδρομή στην Amazon.

Με τόσο μεγάλο ανταγωνισμό, βλέπε Netflix/HBO Max/Disney+, η Amazon μπαίνει πολύ δυναμικά στον κόσμο με τις ακριβές παραγωγές και φιλοδοξεί να ανέβει ψηλά στην ιεραρχεία και να «κλέψει» λίγους από τους συνδρομητές των παραπάνω συνδρομητικών πλατφορμών.

Δες εδώ σκηνές από την σειρά Wheel Of Time:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved