Έπρεπε φίλαθλος να κάνει εμετό στο παρκέ για να μπει όριο στο αλκοόλ;

Εκτός και αν ο συγκεκριμένος φίλαθλος των Sacramento Kings επίτηδες έκανε λίμπα το παρκέ δίπλα από τον πάγκο των φιλοξενούμενων.

Τι ήθελε ο άνθρωπος; Να δει τον αγώνα του. Έλα όμως που ήπιε το κάτι παραπάνω και μετά έκανε χάλια το γήπεδο των Kings.

Αναστάτωση προκάλεσε στον αγώνα των Kings ένας φίλαθλος που καθόταν δίπλα ακριβώς από τον αγωνιστικό χώρο, courtside όπως λέμε στη γλώσσα του μπάσκετ, και ξαφνικά άρχισε να κάνει εμετό. φυσικά όλοι γύρω του αναστατώθηκαν, μάλιστα ο διπλανός του πετάχτηκε από την καρέκλα του.

 

 

Κάποιος ειδοποίησε τους καθαριστές και φυσικά ο αγώνας σταμάτησε για λίγο έτσι ώστε να καθαριστεί ο χώρος. Ο ίδιος ο φίλαθλος έκανε σαν να μην τρέχει τίποτα, τόσο μεθυσμένος ήταν. Έμεινε στη θέση του και δεν κουνήθηκε καθόλου. Ακόμη και οι παίχτες σχολίασαν το γεγονός.

 

 
 

Αυτά παθαίνει κανείς αν πίνει πολύ μέσα στο γήπεδο. Παραδείγματα που πρέπει να τα αποφεύγουμε όσο μπορούμε. Από την άλλη όλοι είδαν το συμβάν σαν κάτι το αστείο, αυτό φυσικά είναι καλό για τον ίδιο τον φίλαθλο ο οποίος τελικά δεν κατέληξε να τον συλλάβει η αστυνομία για μέθη.

Αν παρακολουθήσεις το βίντεο θα δεις στο βάθος τον φίλαθλο πραγματικά να μη δίνει καμία σημασία στους καθαριστές που ρίχνουν πετσέτες στον εμετό του. Μοιάζει να μην δίνει καμία σημασία στο τι έγινε, σαν να μην ξέρασε ποτέ, σχεδόν δίπλα από τον αγωνιστικό χώρο. Όλο το γήπεδο σταμάτησε για χάρη του και σχολίασε το όλο σκηνικό.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved