Shaquille O’Neal σε συμπαθούμε ακόμα και με six pack

Εσύ ακόμα ψάχνεις δικαιολογίες για τη χαμένη σου φόρμα;

Το 2020 ήταν μια φρικτή χρονιά, μια γενική αλήθεια μιας και με ελάχιστες εξαιρέσεις ήταν μια χρονιά που όλοι θέλουμε να ξεχάσουμε. Η πανδημία μας έμαθε με τον πιο σκληρό τρόπο ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο, όσο πετυχημένοι και χαρούμενοι κι αν είμαστε. 

 

 

Ούτε καν ο Shaq δεν γλίτωσε από το απαίσιο 2020. Ήταν η χρονιά της μεγάλης απώλειας για τον παλαίμαχο αστέρα του NBA. Μέσα στη χρονιά έχασε την αδερφή του, τον Kobe και άλλα 28 φιλικά ή συγγενικά του πρόσωπα. Παραιτήθηκε και αποσύρθηκε από όλα. Δεν είχε όρεξη για τίποτα παρά μόνο για φαγητό. 

 

 

Έτρωγε αμέτρητα σάντουιτς μέσα στη μέρα, ακόμα και τη νύχτα σηκωνόταν δυο τρεις φορές κι έτρωγε ένα ακόμα σάντουιτς. Μοναδική του συντροφιά σε όλη αυτή τη ζοφερή κατάσταση ήταν μόνο το Netflix. Μέχρι που μια στιγμή είπε ως εδώ.

Έκοψε μαχαίρι τα γεμάτα ζάχαρη αναψυκτικά, το ψωμί και το μεταμεσονύκτιο τσιμπολόγημα. Ταυτόχρονα ξεκίνησε να γυμνάζεται. Με ήπιους ρυθμούς αρχικά, για 45 λεπτά κάθε μέρα, το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό. Ο Shaq έχασε 15 κιλά και για πρώτη φορά είδε τους κοιλιακούς του να σχηματίζουν six-pack μετά από 15 ολόκληρα χρόνια. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved