The Last Of Us: Όσα ξέρουμε για την πολυαναμενόμενη νέα σειρά του HBO

Από παιχνίδι τώρα στις οθόνες μας σαν τηλεοπτική σειρά.

Ναι το παιχνίδι The Last Of Us έρχεται επιτέλους στις οθόνες μας σαν σειρά από το HBO. Αυτό φυσικά μας χαροποιεί γιατί εκτός του ότι αγαπάμε το παιχνίδι μάθαμε πως οι συντελεστές της σειράς αληθινά το εννοούν να κάνουν μία καλή παραγωγή. Έχει πέσει πολύ χρήμα με λίγα λόγια και έχουν μαζέψει καλούς και γνωστούς ηθοποιούς.

 

 

Στις αρχές Μαρτίου το ΗΒΟ ανακοίνωσε πως ετοιμάζει την τηλεοπτική μεταφορά του πολυβραβευμένου video game του PlayStation «The Last of Us», με τον δημιουργό του παιχνιδιού Neil Drakman και τον Craig Mazin, τον δημιουργό της αριστουργηματικής μίνι σειράς «Chernοbyl», να αναλαμβάνουν το σενάριο και την παραγωγή, ενώ η Caroline Strauss, μια εκ των παραγωγών του «Game of Thrones», θα συνεργαστεί μαζί τους στην παραγωγή μαζί με τον πρόεδρο της Naughty Dog, της εταιρείας που κατασκεύασε το παιχνίδι, Ewan Welsh.

Πότε όμως θα κυκλοφορήσει το The Last Of Us;

Απ’ ότι ακούγεται πάει για το 2022 αν και δεν έχει βγει ακόμη επίσημη ανακοίνωση από τους συντελεστές της σειράς. Εμείς μπορούμε μόνο να ελπίζουμε να είναι τότε και να μην τραβήξει για το 2023.

Λόγω της πανδημίας όμως η παραγωγή της σειράς αναγκάστηκε να σταματήσει - πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε ο πρώτος σκηνοθέτης, ο οποίος θα αναλάβει να γυρίσει τον πιλότο της, και το όνομα αυτού είναι Yohan Renk.

Ο Renk είχε ξανασυργαστεί με τον Craig Mazin και στο «Chernobyl», ήταν ο σκηνοθέτης όλων των επεισοδίων.

 

 
 

Σύμφωνα με το Forbes, έχουμε νέα όσον αφορά την τηλεοπτική σειρά του HBO που αφορά στο πασίγνωστο παιχνίδι The Last of Us. Πιο συγκεκριμένα, η παραγωγή κάθε επεισοδίου της εν λόγω σειράς θα ξεπερνά κατά πολύ τα 10 εκατομμύρια δολάρια. Αυτομάτως η νέα παραγωγή του HBO θα είναι ακριβότερη από αυτή του Game of Thrones, κάτι που ανεβάζει το hype και την ανυπομονησία κατακόρυφα.

Μέχρι στιγμής το καστ αποτελείται από τους Pedro Pascal, Bella Ramsey και Gabriel Luna που θα υποδυθούν τους Joel, Ellie και Tommy αντίστοιχα, ενώ η Nico Parker θα υποδυθεί την κόρη του Joel, Sarah.

Σε νέα συνέντευξη του δημιουργού και co-showrunner της σειράς Craig Mazin στο podcast του Scriptnotes, τόνισε πως η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από δέκα επεισόδια.

 

 
 

Μιλώντας στο Discussing Film o ίδιος δήλωσε, «είμαι παραγωγός στην σειρά. Πρόκειται για μια μεγάλη παραγωγή οπότε δεν ξέρω αν θα συνεχίσω να σκηνοθετώ επεισόδια, αλλά είμαι μέρος της σειράς αυτής και σίγουρα θα σκηνοθετήσω τον πιλότο της. Και θα δούμε από εκεί και πέρα πώς θα πάει. Αυτό που θέλω να πω είναι πως ο Craig Mazin κι εγώ δουλεύουμε ξανά μαζί και θα δουλέψουμε και πάλι μαζί σε άλλες δουλειές γιατί μας αρέσει να συνεργαζόμαστε.»

Ακόμα, αποκάλυψε πως έχουν γραφτεί ήδη τα σενάρια των τεσσάρων επεισοδίων και έκανε γνωστό πως θα υπάρξουν πέντε σκηνοθέτες στην πρώτη σεζόν. Μέχρι τώρα, ξέρουμε ότι τη σκηνοθεσία του πρώτου επεισοδίου έχει αναλάβει ο Kantemir Balagov, ενώ τα υπόλοιπα ανέλαβαν οι Jasmila Žbanić και Ali Abbasi.

Δεν γνωρίζουμε όμως ακριβώς αν τα επεισόδια θα ακολουθούν ακριβώς το storyline του παιχνιδιού. Αυτού θα το μάθουμε πολύ σύντομα όμως όταν τα γυρίσματα ολοκληρωθούν στον Καναδά.

Δες εδώ σκηνές από το παιχνίδι Τhe Last Of Us:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved