Όταν ο Henry Cavill γίνεται Geralt of Rivia πλουτίζει κατά 1 εκατομμύριο δολάρια

Ο μισθός του διάσημου ηθοποιού στο νέο The Witcher ξεπερνάει κάθε φαντασία.

Ο ηθοποιός Henry Cavill ήθελε από την αρχή διακαώς να υποδυθεί τον Geralt και το κατάφερε, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις στους φαν. Αν δεν ξέρεις ποιος είναι ο Cavill ρίξε απλά μία ματιά στις πιο διάσημες σειρές του Netflix και θα τον βρεις.

 

Τι έκανε ο Henry Cavill για να γίνει ο The Witcher;

Ο ηθοποιός προσπάθησε πάρα πολύ για τον συγκεκριμένο ρόλο, σε σημείο που δεν αποχωριζόταν καθόλου το κοστούμι του και το φόραγε ακόμα και όταν έτρωγε πρωινό ή όταν κοιμόταν. Μπορεί να ακούγεται τρελό αλλά είναι η αλήθεια. Ο Cavill έδωσε ψυχή και σώμα για τον ρόλο του Gerald.

 

 

Ωστόσο, μετά την τεράστια επιτυχία της σειράς, δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι η αμοιβή του στη δεύτερη σεζόν θα εκτοξευθεί πολύ παραπάνω. Κι έτσι έγινε φυσικά. Ο μισθός του για τη δεύτερη σεζόν του Γητευτή εκτοξεύθηκε στα ύψη. Είναι όμως λογικό όλο αυτό μετά από την τρομερή επιτυχία που είχε η σειρά.

 
 
 

Άλλωστε και ο κόσμος συνήθισε τον Cavill ως Geralt παρά τις αρχικές μεικτές αντιδράσεις που είχε το casting του, ενώ και σαν ηθοποιός έχει ανεβάσει σημαντικά τις μετοχές του στο Χόλιγουντ, επομένως ήταν λογικό να λάβει τέτοια αύξηση. Άλλωστε έχει παίξει και τον Σούπερμαν ο άνθρωπος και τώρα πάει και για James Bond.

Πόσα όμως ήταν τελικά τα χρήματα που έλαβε ο Cavill για τον ρόλο του Witcher στην πρώτη σεζόν; Την απάντηση μας την έδωσε το Variety, αναφέροντας ότι ο ηθοποιός έλαβε για το κάθε επεισόδιο της πρώτης σεζόν 400.000 δολάρια. Αυτό σημαίνει ότι για τον πρώτο κύκλο έλαβε συνολικά 3.200.000 δολάρια. Με λίγα λόγια…ψίχουλα σε σχέση με αυτά που πρόκειται να πάρει τώρα στη δεύτερη σεζόν του Γητευτή. Μιλάμε για τρελή αύξηση.

 

Και τώρα κάτι άσχετο…

Μπορεί να σας φαίνεται υπερβολικό, αλλά ο πρωταγωνιστής ήθελε να φαίνεται ότι το κοστούμι είχε «ταλαιπωρηθεί» και δεν ήταν του κουτιού. Επιπλέον, προχώρησε σε αφυδάτωση για να είναι πιο λεπτό το δέρμα του και να φαίνονται πιο έντονοι οι μυς του. Όλα αυτά τα έκανε μόνο και μόνο για να είναι πιστευτός στο ρόλο του Γητευτή και φυσικά πέτυχε.

 

 
 

Δύο χρόνια ακριβώς μετά την πρώτη σεζόν και μετά από πολλούς τραυματισμούς στο πλατό και μια πανδημία μετά, επιτέλους η αναμονή τελειώνει για να δούμε τη συνέχεια των περιπετειών του Geralt και της Ciri σε μια σεζόν που αναμένεται άκρως συναρπαστική. Το Δεκέμβρη έρχεται η δεύτερη σεζόν του Γητευτή που θα μας συνεπάρει.

Πόσα όμως τελικά θα πάρει ο Henry Cavill για τη δεύτερη σεζόν του Τhe Witcher;

Μέσα από ρεπορτάζ του The Hollywood Reporter μαθαίνουμε πως ο Cavill πήρε μεγάλη αύξηση στο μισθό του για τη 2η σεζόν του The Witcher. Από τα $400.000 που λέγεται πως λάμβανε ανά επεισόδιο στην 1η σεζόν, πλέον θα αμείβεται με πάνω από $1 εκατομμύριο ανά επεισόδιο.

Δες στιγμές από τη σειρά εδώ:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved