O Henry Cavill είναι γεννημένος για να παίξει τον 007

Τουλάχιστον έτσι υποστηρίζει ο σκηνοθέτης του «Kingsman».

Είναι σίγουρο πως η Barbara Broccoli και ο Michael G. Wilson δεν πρόκειται να δεχθούν αιτήσεις για τη νέα θέση που άφησε πίσω του ο Daniel Craig, αυτό όμως δεν εμποδίζει τις διάφορες συζητήσεις για την αντικατάσταση του μεγάλου και διάσημου πράκτορα.

Εμείς όμως έχουμε τη δική μας άποψη η οποία λέει πως ο Henry Cavill είναι γεννημένος για το ρόλο και φυσικά θέλουμε να το υποστηρίξουμε λέγοντας πως ο James Bond χρειάζεται έναν αντάξιο διάδοχο.

 

 

Πίσω στο 1994, οι παραγωγοί του James Bond αναζητούσαν διακαώς τον διάδοχο του Timothy Dalton για τον ρόλο του 007 αλλά κυρίως ένα πρόσωπο που θα αναβάθμιζε το προφίλ του απόλυτου μυστικού πράκτορα στη μεγάλη οθόνη. Δεν άργησαν να βρουν τον αντικαταστάτη του.

 

 
 

Για την ακρίβεια, επικρατούσε μία φρενίτιδα με δεκάδες ονόματα να προτείνονται: Mel Gibson, Liam Neeson, Ralph Fiennes (που τώρα βλέπουμε ως M, φυσικά), Daniel Day-Lewis, Denzel Washington, Eddie Murphy, Hugh Grant ήταν μόνο από τα πιο λαμπερά εξ΄αυτών. Ακόμη και η Sharon Stone ή ο Michael Jordan είχαν ακουστεί.

Τελικά, όπως όλοι γνωρίζουμε, επιλέχθηκε ο εξαιρετικός Pierce Brosnan και έκανε τη διαφορά. Στις μέρες μας και μετά το No Time to Die- ζούμε κάτι ανάλογο και, ευτυχώς, υπάρχει το ίντερνετ και τα social media για να μπορούμε να διαφωνούμε και να τσακωνόμαστε για το ποιος θα είναι ο επόμενος κατάλληλος 007.

 

 
 

Και τώρα, τι; Έχουν ακουστεί πολλά, μα πάρα πολλά, ονόματα που εκτείνονται από το φάσμα των ήδη αναγνωρισμένων σταρ μέχρι κάποιους δυναμικά ανερχόμενους αλλά και εκείνα μερικών γυναικών. Αλλά ας μη μακρηγορούμε, η λύση είναι μία και κάτι παραπάνω από προφανής: Henry Cavill. Νομίζουμε πως πραγματικά είναι ο κατάλληλος για να δώσει τη λύση μιας και τηρεί όλες τις προϋποθέσεις που θέλει ο συγκεκριμένος ρόλος.

Δες εδώ ποιος είναι ο Henry Cavill:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved