Expendables 4: Ο Statham βγάζει βίαια ένστικτα στους δρόμους της Θεσσαλονίκης

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν αλλά χωρίς τον Stallone.

Ποιος το περίμενε πως άλλη μία μεγάλη ταινία του Χόλυγουντ θα γυριζόταν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης. Κι όμως είναι αλήθεια και συμβαίνει αυτή τη στιγμή που μιλάμε.

Από τη Δευτέρα έχουν ξεκινήσει εντατικά τα γυρίσματα του The Expendables 4 (Οι Αναλώσιμοι 4) και πλέον ο αέρας του Χόλιγουντ φυσάει πιο δυνατά από ποτέ στη Θεσσαλονίκη. Ναι οι δρόμοι της πόλης έχουν ήδη δεχθεί το crew του Statham.

 

 

Τα τεράστια πλατό με τις blue screens και τα κουφάρια πλοίων έχουν στηθεί σε ανατολική και δυτική Θεσσαλονίκη και ήδη βλέπουμε τα πρώτα δείγματα χάρη στο Instagram του Jason Statham. Γνωρίζουμε ήδη τι γίνεται εκεί και μάλλον η ταινία έχει μεγάλο budget.

 

 

Στην πόλη βρίσκονται επίσης, οι υπόλοιποι μεγάλοι αστέρες της ταινίας δηλαδή οι Andy Garcia, 50 Cent, Dolph Lundgren και η Megan Fox που πρόλαβε να πεταχτεί μάλιστα στη Σαντορίνη το περασμένο Σαββατοκύριακο. Όλο το καστ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και είναι έτοιμο για να γυρίσει όλες τις σκηνές που χρειάζονται.

Τα γυρίσματα λέγεται πως θα διαρκέσουν περίπου δύο εβδομάδες. Για να δούμε αν θα είναι ακριβείς στις προβλέψεις τους.

 

 
 

Ο νέος βασικός πρωταγωνιστής των Αναλώσιμων -αφού ο Sylvester Stallone παραδίδει επίσημα τα ηνία σε αυτόν στο νέο κεφάλαιο- δημοσίευσε ένα πρώτο βίντεο από τα γυρίσματα, όπου υπό τις οδηγίες του σκηνοθέτη Scott Waugh, θα τον δείτε να μοιράζει..ξύλο όπως μόνο αυτός μπορεί και ξέρει.

Μπορεί στο βίντεο να μην αναφέρει την τοποθεσία των γυρισμάτων όμως αρκετοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως προέρχεται από το πλατό της Θεσσαλονίκης.

Δες εδώ σκηνές από τα γυρίσματα των Expendables:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved