Θα έμενες στο διαμέρισμα του Succession;

Αν η απάντηση είναι ναι, τότε αρκούν 22,3 εκ. δολάρια.

Μπορεί να μην είναι και η καλύτερη δυνατή παρέα στα οικογενειακά τραπέζια, όμως δεν μπορούμε να μην παραδεχτούμε ότι η οικογένεια Roy ξέρει να ζει. Το πολυτελές lifestyle της πιο μοχθηρής τηλεοπτικής οικογένειας είναι τουλάχιστον ζηλευτό από τους κοινούς θνητούς και όλοι θα ήθελαν να ζήσουν για λίγο σαν κάποιο μέλος της οικογένειας. Όπως συμβαίνει με όλα τα ακριβοθώρητα πράγματα σε αυτή τη ζωή, κάποιοι είναι πιο τυχεροί από κάποιους άλλους και για την ακρίβεια μια οικογένεια θα μπορέσει να ζήσει σαν την οικογένεια Roy.

Το διάσημο διαμέρισμα της οικογένειας στη Νέα Υόρκη βγαίνει στο σφυρί και είναι αυτό που βρίσκεται στον 29ο όροφο του Woolworth Tower Residences και το μόνο που χρειάζεται είναι να καταβληθεί το διόλου ευτελές αντίτιμο των 22,3 εκ. δολαρίων.

 

 

Το διώροφο διαμέρισμα της οικογένειας Roy έχει συνολική επιφάνεια που ξεπερνά τα 600 τετραγωνικά μέτρα και σύμφωνα με την αγγελία του οίκου Sotheby’s είναι ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα αισθητικής με στοιχεία ενός loft στην Tribeca κι ενός νεοκλασικού ρετιρέ. Στα 600+ τετραγωνικά των εσωτερικών χώρων θα πρέπει να προστεθεί και η βεράντα-ταράτσα των 300 τετραγωνικών που επιτρέπει τη διάχυση του φυσικού φωτός σε όλη την οικία.

Στα δύο επίπεδα χωρίζονται οι 5 κρεβατοκάμαρες και τα 4 μπάνια και μπορεί ο αριθμός αυτός να μην είναι πολύ εντυπωσιακός σε σχέση με μια έπαυλη στο Beverly Hills, αλλά εδώ μιλάμε για ένα διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη. Αυτό σημαίνει ότι έχει δοθεί μεγάλη βαρύτητα στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα, κάτι που φαίνεται από τα ιταλικά μάρμαρα και τις χειροποίητες εντοιχισμένες ντουλάπες.

 

 

Στην πλήρη οικοσκευή υπάρχουν τα πάντα, από τα δύο πλυντήρια πιάτων που υπόσχονται μια τέλεια εμπειρία φιλοξενίας ανεξάρτητα από τον αριθμό των καλεσμένων, μέχρι το ειδικό ψυγείο για κρασιά για τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Η ενδοδαπέδια θέρμανση θα θέλει να κάνει τους καλεσμένους να βγάλουν οι ίδιοι τα παπούτσια τους με το που μπουν στο χλιδάτο διαμέρισμα. 

Στην τεράστια τραπεζαρία μπορούν να φιλοξενηθούν με κάθε άνεση όλοι οι καλεσμένοι ή να φτιαχτεί το πεδίο της μάχης για κληρονομικά, αν κάποιος θέλει να το ζήσει 100% σαν την οικογένεια Roy. Και οι παροχές του διαμερίσματος Roy δεν τελειώνουν καθώς στα 4 μπάνια υπάρχουν από τζακούζι, μέχρι σάουνα για να μην νοιάζει καθόλου τους ενοίκους του αν θα γίνει ένα ακόμα lockdown. 

 

 

Μάλιστα οι πολυτελείς παροχές του Woolworth Tower Residences επεκτέινεται και εκτός της εξώπορτας του διαμερίσματος. Στην ίδια οικοδομή υπάρχουν από γυμναστήριο και κελάρι με κρασιά μέχρι πισίνα και εστιατόριο, αποκλειστικά για τους ενοίκους της πολυκατοικίας και για κανέναν άλλο.    

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved