Ο Jeff Bezos ζει για «συγκρίσεις» όπως αυτή με τον Di Caprio

 Όταν βλέπεις ότι το κορίτσι λιώνει μπροστά σε αλλουνού την ομορφιά και γοητεία, χρησιμοποιείς τα πραγματικά σου «όπλα».

Ό,τι και να κάνει πλέον ο Bezos, το ξέρει καλά πως πάντα θα έχει κάποιον να σχολιάζει αρνητικά την κάθε του κίνηση. Είτε αυτό λέγεται ταξίδι στο διάστημα, είτε κάποια καινοτομία στη φαρέτρα της Amazon, είτε ακόμα και μια βόλτα με κάποιο ελικόπτερο.

Αυτή τη φορά ωστόσο η κάμερα έδωσε τροφή στους haters να ειρωνευτούν παραπάνω από όσο θα έπρεπε.

 

 

Το αντίπαλο δέος λεγόταν Leonardo Di Caprio

Όλα έγιναν σε πάρτι του LACMA Art+Film Gala στο Los Angeles κατά το οποίο ο Mr. Amazon και η λαμπερή σύνοδός του, Lauren Sanchez πιάστηκαν στο φακό να συνομιλούν με τον αστέρα του Hollywood. Ωστόσο σύμφωνα με τα όσα έδειξε η κάμερα, μάλλον η Lauren ήταν περισσότερο ενθουσιασμένη από τον τρόπο που «γλυκοκοιτούσε» τον Di Caprio και το φιτίλι δεν άργησε να «ανάψει» στα social media.

Το βίντεο που ξεκίνησε τον κυκεώνα σχολίων έγραφε ως σχόλιο «o Leo είναι ο Κύριος “Σου Κλέβω το Κορίτσι”» προς ευχαρίστηση όλων των haters του Bezos.

Αρκετός κόσμος εκτός από την προτίμηση της Sanchez προς τον Di Caprio, άρχισαν να σχολιάζουν την (ατυχή) διαφορά ύψους των δύο αντρών, ή ότι προκειμένου να αφήσει τη φιλενάδα του ήσυχη, ο Bezos δωροδόκησε τον Χολιγουντιανό «Λύκο της Wallstreet» με ένα δωρεάν ταξίδι στο διάστημα.

 

 

Ο Bezos όμως άλλο που δεν ήθελε

Συνήθως όταν υστερείς σε ένα τομέα κατά τη διάρκεια του αντρικού ανταγωνισμού, οφείλεις να φέρνεις μπροστά τα μεγαλύτερα όπλα του εαυτού σου. Αναμφίβολα καμία γυναίκα δεν είδε ποτέ τον Bezos και είπε «είναι ωραιότερος από τον Di Caprio», αλλά η αλήθεια είναι ότι η περιουσία 202 δισεκατομμυρίων δολαρίων αποτελεί μεγάλο δέλεαρ.

Ο Bezos παρόλα αυτά δεν κούνησε λεφτά μπροστά στον Di Caprio (όχι ότι και ο ίδιος ο Di Caprio δεν έχει αρκετά) αλλά αποφάσισε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις στο διαδίκτυο με χιουμοριστικό τρόπο.

 

 

Θέλοντας να απαντήσει στα σχόλια ότι του έκλεψε την κοπέλα ο Di Caprio, ανέβασε στο Twitter μια ανάρτηση όπου καλεί τον «ανταγωνιστή» του να έρθει προς το μέρος του, σε μια ταμπέλα που γράφει «Κίνδυνος! Γκρεμός. Θανάσιμη πτώση».

Εν τέλει η καλύτερη λύση σε στιγμές όπου άπαντες ψάχνονται να σε υποτιμήσουν, είναι κάποια πράγματα να τα παίρνεις εντελώς στην πλάκα, σαν να είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου, δηλώνοντας ουσιαστικά ότι έχεις σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθείς. Εδώ που τα λέμε αν ο Jeff Bezos δεν είναι σίγουρος για τον εαυτό του ως εκ των πλουσιότερων ανθρώπων στον κόσμο τότε ποιος είναι;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved