Ρώσος με πολύ υψηλό δείκτη ευφυΐας πιστεύει πως είναι εξωγήινος

Μήπως δεν είναι και τόσο έξυπνος τελικά;

Ο Borishka Kipriyanovich είναι ένας νεαρός ηλικίας 24 ετών από το Volgograd της  Ρωσίας και από μικρό παιδί έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον της επιστημονικής κοινότητας. Ο λόγος είναι τα εξαιρετικά δείγματα ευφυίας που ξεκίνησε να δείχνει από τον παιδικό σταθμό. 

Σύμφωνα με τη μητέρα του, ο Borishka ήταν ιδιοφυία από νεογνό, καθώς μπορούσε να υποστηρίξει από μόνο του το κεφάλι του. Πάντα σύμφωνα με τη μητέρα του κατάφερε να μιλήσει στους πρώτους μήνες της ζωής του και να αρχίσει να διαβάζει και να ζωγραφίζει όταν ήταν μόλις 18 μηνών. 

 

 

Στον παιδικό σταθμό οι βρεφονηπιοκόμοι εντυπωσιάστηκαν από το ότι μπορούσε να γράφει, να μιλάει σχεδόν σαν ενήλικας και να έχει πολύ δυνατή μνήμη. Από εκείνη την ηλικία άρχισε να μιλάει για το διάστημα, για εξωγήινους πολιτισμούς και τον πλανήτη Άρη παρά το ότι οι γονείς του δεν του είχαν μιλήσει ποτέ για αυτά τα πράγματα.

Τον Άρη τον αναφέρει συχνά στους γονείς του ακόμα και τον θεωρεί τόπο καταγωγής του. Πιστεύει πως ο κόκκινος πλανήτης έχει ακόμα ζωή, αν και το παρελθόν είχε πολλή περισσότερη. Μια μεγάλη πυρηνική καταστροφή αφάνισε σχεδόν κάθε ίχνος ζωής και πολιτισμού στον πλανήτη Άρη. Η πυρηνική καταστροφή ήταν αποτέλεσμα ενός ολοκληρωτικού πολέμου μεταξύ των δύο κυρίαρχων μορφών ζωής που υπήρχαν στον Άρη και από αυτή επέζησαν ελάχιστοι.

 

 

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι έχει σταλεί από τον πλανήτη Άρη σε μια αποστολή για να εγκαταστήσει έναν δίαυλο επικοινωνίας με εμάς του ανθρώπους. Οι αρειανοί αναπνέουν διοξείδιο του άνθρακα, έτσι επιβιώνει κι αυτός εδώ, και σιγά-σιγά θα αρχίσουν να αποκαλύπτουν πολλά από τα μυστικά της Γης σε εμάς του ιθαγενείς. 

Ορόσημο των αποκαλύψεων είναι οι πυραμίδες της Γκίζας, τις οποίες όλοι ξέρουμε ότι τις έχουν χτίσει εξωγήινοι από τη στιγμή που δεν τις έχουν χτίσει Έλληνες, στα έγκατα των οποίων βρίσκονται μεγάλα μυστικά. Ένα ακόμα μεγαλύτερο μυστικό κρύβει η Σφίγγα σύμφωνα με τον Borishka η οποία ανοίγει με έναν κρυφό μηχανισμό, ο μοχλός της οποίας βρίσκεται πίσω από το αυτί της. Μόλις ανοίξει η Σφίγγα, δεν ξέρει πότε ακριβώς, τότε η ανθρωπότητα θα αλλάξει μια για πάντα την αντίληψή της για τα πράγματα. 

 

 

Τώρα εμείς δεν θέλουμε να αμφισβητήσουμε τα λεγόμενα του Borishka, ο οποίος είναι και πάρα πολύ έξυπνος, αλλά μήπως αγαπάει λίγο παραπάνω τη βότκα από όσο θα έπρεπε;  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved